x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, sâmbătă, 5 octombrie 2024: Cuadratura dintre Mercur și Marte aduce tensiuni nedorite

Horoscopul zilei, sâmbătă, 5 octombrie 2024: Cuadratura dintre Mercur și Marte aduce tensiuni nedorite

de Andreea Tiron    |    04 Oct 2024   •   11:00
Horoscopul zilei, sâmbătă, 5 octombrie 2024: Cuadratura dintre Mercur și Marte aduce tensiuni nedorite
Sursa foto: Hepta/Horoscopul zilei, sâmbătă, 5 octombrie 2024

Horoscopul zilei, sâmbătă, 5 octombrie 2024: Ziua aduce o energie iritantă, nerăbdătoare și certăreață.

Berbec
Te menții ocupat și implicat. Te simți mai împlinit emoțional atunci când te dedici unui lucru care îți îmbunătățește viața. Pe măsură ce ziua avansează, o cuadratură Mercur- Marte intră în joc, ceea ce produce tensiune mentală și supra-stimulare. Observă dacă ai tendința de a face prea multe, prea repede. Este ușor să te simți iritat, iar ceilalți pot părea în dezacord sau provocatori. Apar ciocniri de ego, neînțelegeri și o tendință generală de a sări la scandal. 

Taur
Ești entuziast în legătură cu proiectele tale astăzi și ești mai interactiv decât de obicei! Este un moment bun pentru a te conecta cu ceilalți. Totuși, pe măsură ce ziua avansează, un pătrat între Mercur și Marte intră în joc, iar tensiunea crește. Aceasta poate fi o perioadă în care ești nerăbdător să te exprimi, dar pot fi trase concluzii pripite. Fii atent la impulsivitate, deoarece gândirea nu este clară acum. Încearcă să nu iei decizii sub presiune, mai ales în legătură cu ceva ce nu ai considerat cu atenție. 

Gemeni
Îți faci ordine în program, ceea ce poate fi cheia pentru a te simți emoțional împlinit astăzi. Cu toate acestea, cu un pătrat între Mercur și Marte în joc, are sens să acorzi o atenție suplimentară comunicării. Oamenii sunt tensionați și nerăbdători. Evită să răspunzi prea brusc sau prematur la ceva ce ar putea duce la regrete mai târziu. 

Rac
Fii atent la exagerarea concluziilor cu un aspect Mercur-Marte care influențează ziua. Fii atent și la nerăbdare, deoarece ritmul poate fi intens, dar e mai probabil să cazi în capcana grabei. Este posibil să pui prea multă presiune asupra ta pentru a lua o decizie. Marte care tranzitează semnul tău face ca acest aspect să fie mai personal pentru tine. Nu te teme să te afirmi, dar fă-o fără defensivă, dacă este posibil, pentru cele mai bune rezultate. Tentatia de a sări cu capul înainte înainte de a avea toate informațiile este puternică, dar este imprudent și riscant.

Leu
Tranzitul Lunii de astăzi te atrage spre interior, iar conexiunea sa cu Venus, Marte și Saturn îți stimulează dorința de a crea și de a produce. Cu toate acestea, pe măsură ce ziua avansează, un pătrat Mercur-Marte poate să te facă să te simți nerăbdător, iar concluziile pripite sau certurile sunt foarte posibile. Ceilalți pot fi agresivi, iar oamenii sunt prea preocupați cu propriile probleme pentru a te putea angaja într-un dialog sănătos. 

Fecioară
Dacă observi că oamenii sunt defensivi, ceea ce este foarte probabil, poate fi bine să aștepți o zi mai bună pentru a aborda lucrurile importante. Tendința este de a lua ceea ce se comunică foarte personal. Folosește discreția acum. Încearcă să nu cedezi presiunii de a lua decizii sau de a acționa înainte de vreme, în special în legătură cu valori, bani sau proprietate.

Balanță
Ești într-o stare de spirit bună pentru a-ți exprima nevoile și dorințele clar astăzi. Totuși, pe măsură ce ziua avansează, cuadratura tensionată Mercur-Marte intră în joc. Este mai bine să fii atent la ceea ce spui, în special profesional sau public. Verifică-ți cuvintele pe care s-ar putea să le regreți mai târziu. 

Scorpion
Aspectul Mercur-Marte scoate în evidență discrepanțe iritante. Interacțiunile sunt enervante, iar tu s-ar putea să concluzionezi că a gestiona oamenii cu o grijă și o sensibilitate suplimentară este cea mai bună alegere acum. Cu toate acestea, simți o presiune considerabilă de a trage concluzii sau de a face următorul pas. Alege conștient să eviți ce nu-ți face bine

Săgetător
Cu Luna în a douăsprezecea casă solară pe tot parcursul zilei, a face un pas înapoi este chiar revigorant. Mai târziu, un pătrat între Mercur și Marte intră în joc, iar aceasta aduce o presiune nedorită de a face lucrurile rapid. Încearcă să afli ce fel de lucruri îți provoacă cea mai mare frustrare, deoarece acestea pot fi indicii ale problemelor nerezolvate care îți pot influența comportamentul sau pot cauza prea mult stres în viața ta. 

Capricorn
Astăzi, cauți inspirație și ești inclinat să o împărtășești altora! Este un moment bun pentru a te bucura de compania celorlalția. Mercur și Marte intră într-un aspect tensionat, ceea ce va aduce însă iritare. Cu toate acestea, poți folosi frustrările ca pe un motivator pentru a lucra la ceva pe cont propriu. Este posibil să descoperi că îți place timpul pe care îl acorzi pentru a face acest lucru. Totuși, evită să provoci sau să discuți subiecte sensibile acum. 

Vărsător
A merge pe propria cale la muncă este satisfăcător. Cu toate acestea, mai târziu astăzi, un pătrat între Mercur și Marte intră în influență și poate duce la un sentiment de presiune. O diferență de opinie te poate deranja mai mult decât în mod obișnuit. Evită să te suprasoliciți cu lucruri de făcut. Acest tranzit poate stimula tendințele de a critica și de a te certa. 

Pești
Simți o dorință puternică de mișcare sau varietate astăzi. Pe măsură ce ziua avansează, un pătrat între Mercur și Marte intră în joc și te poate face să te simți grăbit sau presat. Nerăbdarea este o problemă acum, ceea ce poate duce la decizii proaste sau la conflicte. Încearcă să eviți să acționezi prea repede și evită cuvintele dure cu cei la care ții. Scopul este să nu iei decizii pripite. 

×