x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența eclipselor solare 2024 asupra zodiilor

Influența eclipselor solare 2024 asupra zodiilor

de Moira Dună    |    10 Feb 2024   •   22:20
Influența eclipselor solare 2024 asupra zodiilor
Sursa foto: Hepta

Cele două eclipse de soare din 2024 vor avea loc în zodiile Berbec și Balanță.

În timp ce eclipsele de soare sunt o parte normală a mișcării soarelui, lunii și pământului, asta nu înseamnă că fiecare nu are un sens special sau unic în viața ta. Prin urmare, există efecte specifice asupra fiecărui semn zodiacal prin care universul îți poate conferi strălucirea.

O eclipsă de soare are loc atunci când luna se află între soare și pământ, creând ceea ce este adesea cunoscut sub numele de inel de foc, în care este vizibil doar un mic cerc de lumină. În astrologie, soarele stăpânește viața exterioară, posibilitățile pe care le atragi și chiar soarta. Din această cauză, eclipsele de soare creează evenimente neașteptate și surprinzătoare care îți schimbă pentru totdeauna cursul vieții, cum ar fi o oportunitate de carieră, un interludiu romantic întâmplător sau primirea unei oferte care îți va duce viața pe un drum neașteptat.

Eclipsele de soare sunt de bun augur deoarece în câteva secunde, se poate întâmpla lucruri neașteptate, și adesea se întâmplă, deoarece universul este capabil să lucreze mai profund în acele momente.

Luni, 8 aprilie: Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Berbec
Prima eclipsă de soare va avea loc în semnul de foc al Berbecului, ajutându-te să profiți de oportunități noi și interesante din viața ta.

Reflectă înapoi la 20 aprilie 2023, când prima eclipsă de soare a Berbecului a fost în acest ciclu, pentru a vedea ce a apărut mai întâi pentru tine. Eclipsele, ca și ciclul lunar, tind să funcționeze împreună, așa că s-ar putea să descoperi că o temă care a fost adusă în discuție în 2023 s-a întors acumsă o revizuiești și să faci progrese.

Berbecul este semnul războinicului și al sinelui, așa că s-ar putea să descoperi că trebuie să susții ceea ce îți dorești și să nu-ți fie frică să lupți pentru a obține succesul. În timp ce această eclipsă va fi diferită în funcție de zona din diagrama ta astrologică pe care o reprezintă, este garantat că va aduce o nouă oportunitate surpriză în viața ta.

S-ar putea să descoperi că în timpul eclipsei de lună din Balanță, de la sfârșitul lunii martie 2024, îți dat seama că ai dat prea mult din puterea ta sau ai plasat nevoile altora înaintea ta. Folosind aceste cunoștințe, vei putea să susțini mai mult pentru tine și să afirmați ceea ce dorești În timp ce nevoile celorlalți contează, dacă nu te asiguri că ai propriile nevoi împlinite atunci, indiferent ce faci, nu veți găsi niciodată fericirea pe care o cauți.

Eclipsele de soare tind să funcționeze în moduri neașteptate și surprinzătoare așa că, deși este posibil să nu te poți pregăti complet pentru ceea ce va urma, reflectând asupra lunii aprilie 2023 și observând temele repetate ale propriei tale vieți în jurul lunilor de pe axa Balanță și Berbec, poți începe să înțeleagi direcția generală în care te poate ghida universul.

Cel mai important aspect al acestei eclipse de soare este că vă va cere să te predai vieții privind lucrurile altfel decât ți-ai imaginat sau chiar să permiți evenimentelor să se miște în ritmul lor în loc să încerci să controlezi lucrurile. Soarele este una dintre cele mai norocoase planete din astrologie, așa că ai încredere că, deși este neplanificat, fiecare eveniment care are loc nu face decât să te apropie de destinul tău divin.

Fiecare semn zodiacal va simți efectele specifice ale eclipsei solare de Lună Nouă, din 8 aprilie 2024 din Berbec, într-un domeniu diferit al vieții:

Berbec: alegeri și convingeri personale
Taur: Vindecare și intuiție
Gemeni: prieteni și sprijin emoțional
Rac: carieră și viață profesională
Leu: Abundență și călătorie
Fecioară: Transformare și Adevăr
Balanță: Iubire și relații
Scorpion: bunăstare și rutină
Săgetător: Căsătoria și copiii
Capricorn: Acasă și familie
Vărsător: comunicare și conversații
Pești: bogăție și valoare

Miercuri, 2 octombrie: Eclipsa de Soare de Lună Nouă în Balanță
2 octombrie 2024, va inaugura cea de-a doua și ultima eclipsă de soare a anului, de data aceasta în Balanță.

În timp ce prima eclipsă de soare din Berbec te-a ajutat să descoperi ceea ce îți dorești cu adevărat, a doua este cum să lucrezi împreună cu ceilalți pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Nimeni, oricât de independent ar fi, nu trăiește cu adevărat viața singur deoarece societatea înseamnă să lucrezi împreună pentru a obține un rezultat mai bun. Dar, pentru o armonie divină perfectă, trebuie mai întâi să înveți ce vrei cu adevărat înainte de a putea înțelege în ce direcție vrei să mergi și să înțelegi mai bine cine te poate ajuta să ajungi acolo.

Balanța este un semn de aer care guvernează parteneriatele. De asemenea, afectează puternic relațiile romantice, deoarece conducătorul său planetar este Venus, planeta iubirii. Chiar dacă la început nu observi nicio energie puternică a Balanței în harta ta, ea există întotdeauna, iar cu această a doua eclipsă de soare știi că înseamnă că va trebui să lucrezi împreună cu un partener sau un grup pentru a realiza visele pe care le dorești.

Interesant despre a doua eclipsă de Soare a anului este că va avea loc după eclipsa de lună în Pești. Deși nodurile destinului sunt în Berbec și Balanță până în 2025, există întotdeauna acele evenimente care preced întoarcerea oficială către un nou ciclu, la fel cum eclipsa de soare din Berbec din 2023 sa întâmplat înainte ca Nodurile să se schimbe complet. Așadar, eclipsa de lună din Pești va fi o previzualizare a energiei din a doua jumătate a anului 2025 dar te va ajuta și să profiti de acea energie necondiționată de speranță pe care o poți folosi cu eclipsa de soare din Balanță, din 2 octombrie.

Ceea ce va face acest lucru și mai intens este că luna plină din Berbec va răsări pe 17 octombrie, ceea ce se va conecta înapoi la eclipsa solară de lună nouă din aprilie. Așteaptă-te ca luna octombrie să fie o perioadă de manifestare deoarece te poți bucura de fructificarea a ceea ce ai stabilit anterior.

Deși prima eclipsă de soare din 2024 a fost despre tine, ceea ce vrei și viața ta, acum este timpul să înveți cum să comunici și să lucrezi împreună cu ceilalți. Cere sprijin și include-i și pe alții în planurile tale. Berbecul și Balanța, fiind atât de puternic activate în 2024, este cu adevărat momentul să înveți ce înseamnă echilibrul pentru tine - și cum te poate ajuta să te apropii de soarta ta, potrivit yourtango.com.

Fiecare zodie va simți efectele specifice ale eclipsei de Soare de Lună Nouă din 2 octombrie 2024 din Berbec într-un domeniu diferit al vieții:

Berbec: dragoste și relații
Taur: Determinare și sănătate
Gemeni: bucurie și creativitate
Cancer: Vindecare și familie
Leu: Înțelegeri și conversații
Fecioară: bogăție și merit
Balanta: Autenticitate si Adevar
Scorpion: creștere personală și împlinire a viselor
Săgetător: dorințe și comunitate
Capricorn: carieră și aspirații profesionale
Vărsător: abundență și expansiune
Pești: pasiune și intimitate

 

×
Subiecte în articol: eclipse solare 2024 zodii