x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența planetei Venus în Gemeni asupra tuturor zodiilor

Influența planetei Venus în Gemeni asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    12 Mai 2024   •   09:40
Influența planetei Venus în Gemeni asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Hepta

Planeta Venus se va afla în zodia Gemenilor între 23 mai și 17 iunie 2024.

Când vine vorba de chestiuni legate de dragoste, de impulsurile tale creative și de rutina ta de îngrijire de sine, starea de spirit a fost cu adevărat blândă în ultima vreme. Probabil că ai fost dornic să încetinești, să fii mai prezent, să te răsfeți și să te conectezi cu prietenii și cei dragi. Și, pentru asta, poți mulțumi timpul lui Venus într-unul dintre semnele sale de acasă, semnul fix de pământ, Taur. (Celalalt semn in care se afla acasa este Balanta, semn cardinal de aer.)

Cu toate acestea, energia este pe cale sa se schimbe intr-o directie plină de energie, comunicativă, ca urmare a mutarii planetei romantismului, placerii si valorilor in zodia de aer Gemeni.

Drept urmare, autoexprimarea artistică, percepția frumuseții, modul în care câștigi bani, modul în care experimentezi plăcerea și în care îți arăți afecțiunea, toate vor căpăta un ton lejer, sociabil și spiritual. 

Ce înseamnă Venus în Gemeni
Venus, planeta care supraveghează relațiile, frumusețea, plăcerea, valorile și banii, vizitează Gemenii, al treilea semn al zodiacului simbolizat de Gemeni în fiecare an, în mai și/sau iunie.

Pentru a înțelege cum se exprimă Gemenii, ții cont de faptul că este condus de Mercur, planeta mesager care supraveghează comunicațiile, transportul și tehnologia.

La rândul său, natura Gemenilor este cerebrală, socială, adaptabilă și iute la minte. Trecerea de la un lucru la altul este una dintre cele mai mari bucurii din viață ale Gemenilor. De fapt, oamenii născuți cu o puternică influență Gemeni trebuie să aibă libertatea de a explora mereu o mare varietate de subiecte și de a se scufunda într-un amestec divers de proiecte de-a lungul vieții.

Nu numai că vor să abroasbă cât mai multe informații interesante și diferite, ei vor să împărtășească și altora ceea ce au învățat. Cu adevărat orientați spre oameni și entuziaști în a face și a construi conexiuni, Gemenii excelează atât la vorbire, cât și la ascultare, culegând informații și apoi răspândindu-le în lume.

Atunci când Venus se află în Gemeni, este mai probabil să fim interesați să cunoaștem oameni noi, petrecând mai mult timp investind în relațiile existente. De asemenea, ne-ar putea face și mai multă plăcere să fim activi pe rețelele sociale.

Deoarece Gemenii este unul dintre semnele mutabile, cunoscute pentru că sunt adaptabile și, uneori, nehotărâte, ai putea să descoperi că atributele venusiene - relațiile și obținerea de venituri, de exemplu - vor căpăta o atmosferă lejeră și mai puțin implicată, mai superficială.

La ce să te aștepți în timpul călătoriei lui Venus prin Gemeni
Deși Venus se află în Gemeni în fiecare an, toate planetele se mișcă în ritmuri diferite prin zodiac, astfel încât legăturile planetei romantice cu alte corpuri cerești se schimbă anual. În 2024, la scurt timp după intrarea în zodia Gemenilor, sâmbătă, 25 mai, Venus va forma un unghi de armonizare cu Pluto, planeta transformării, puterii și regenerării, intensificând legăturile. S-ar putea să te simți mai aproape de cei dragi.

Marți, 4 iunie, Venus se întâlnește cu Soarele pentru a găzdui una dintre cele mai norocoase zile ale lunii pentru dragoste. Când acești doi jucători puternici își unesc forțele, te vei simți mai încrezător în relații, exprimându-te creativ și sporindu-ți veniturile.

Cu toate acestea, sâmbătă, 8 iunie și duminică, 16 iunie, Venus va forma unghiuri tensionate - deși potențial activatoare - față de comandantul Saturn și apoi spiritualul Neptun. Ambele întâlniri planetare aduc în prim plan eforturile asupra propriei persoane și cultivarea iubirii de sine pentru a preveni fricile și nesiguranța.

Cum va influența Venus în Gemeni fiecare zodie 

Berbec
După ce ai petrecut timp în zona ta de bani și ai fost încurajat să te conectezi cu prietenii și cei dragi în legătură cu chestiuni financiare și să cauți noi căi de câștig, Venus se mută acum în sectorul tău de comunicare. Acest tranzit îți luminează capacitatea de a te conecta și de a învăța mai multe în cercul tău social. Îți poți consolida legăturile printr-o conversație plină de viață, intelectuală și poți absorbi informații noi, poate chiar să te bucuri de călătoriile pe distanțe scurte împreună.

Taur

În urma vizitei în semnul tău, care ți-a întărit capacitatea de a-ți stabili dorințele, Venus, planeta ta conducătoare, trece acum prin sectorul tău de venituri, sporind capacitatea ta de a lucra cu ceilalți pentru a-ți atinge obiectivele de a face bani. Vei descoperi că este mai ușor să te conectezi cu cei apropiați și dragi, iar creșterea relației cu tine însuți poate servi la întărirea valorii de sine.

Gemeni
Călătoria anuală a lui Venus, iubitoare de frumusețe, în zodia ta este o șansă de a experimenta o schimbare, explorând o nouă abordare a stilului tău personal. De asemenea, ai putea descoperi că vrei să iei o pauză de la activitățile de zi cu zi pentru a te apleca în partea mai plăcută și iubitoare de distracție a vieții - și să faci acest lucru este mai ușor decât în alte momente. Împărtășirea cu cei dragi a ceea ce ai în inima ta și conversațiile stimulatoare cu prietenii îți pot aduce multă bucurie și satisfacție.

Rac
În timp ce romantica Venus trece prin zona ta de spiritualitate, vei fi mai predispus să îmbrățișezi o abordare discretă a legăturii, explorându-ți impulsurile artistice și câștigurile. Practicile meditative de îngrijire personală, cum ar fi yoga, ar putea fi mai atrăgătoare decât de obicei. De asemenea, vei face bine să explorezi modul în care te arăți în relațiile tale, inclusiv în cea pe care o ai cu tine însuți. Vindecarea de acum poate pregăti scena pentru o creștere viitoare.

Leu
Venus trece prin zona ta de prieteni și întărește legăturile tale platonice și simțul de comunitate și conexiune. Acest tranzit te poate încuraja să te înscrii într-un club, să te conectezi cu prietenii sau colegii, sau chiar să inițiezi un efort creativ de colaborare. Și pentru că acesta este și sectorul dorințelor pe termen lung, vei descoperi că împărtășirea viselor tale cu alții ajută la realizarea lor și duce chiar la un plan de joc intrigant.

Fecioară
Datorită faptului că Venus trece prin zona ta de carieră, nu numai că te vei simți mai ambițios dar și mai încrezător. Ești mai convingător la locul de muncă și poți implica colegii și superiorii cu viziunea ta de ansamblu. Veți face bine să-ți prezenți ideile și să e afirmi într-un mod mai vizibil.

Balanță
Cu Venus, planeta ta conducătoare, în sectorul tău de aventură, te-ai putea simți neliniștit și gata să renunți la rutina ta obișnuită de zi cu zi, și să-ți extinzi orizonturile. Vrei să cunoști oameni din afara cercului tău social și să te bucuri de spații frumoase pe care de obicei nu le frecventezi. Planificarea unei vacanțe ar putea fi în ordine, dar dacă acest lucru nu este în cărți, ia în considerare o călătorie pe distanță scurtă sau o vacanță plină de momente plăcute. Împărtășirea acestor experiențe cu prietenii sau cu cei dragi te poate aduce și mai aproape de ei.

Scorpion
Având planeta romantismului în zona legăturilor tale emoționale, vei descoperi că poți urmări mai ușor conexiuni mai profunde cu cei mai apropiati și dragi ție - ceva ce sigur vei dori acum mai mult decât de obicei. Și dacă a existat o problemă emoțională care bântuie oricare dintre relațiile tale, acesta poate fi un moment minunat pentru inițierea unei discuții apropiate și a pleda pentru înțelegere și armonie reciprocă. 

Săgetător
Venus este acum în sectorul tău de parteneriat, evidențiind capacitatea ta de a te asocia cu alții. Fie că ai vrut să vii cu o viziune creativă pentru o nouă afacere cu un coleg sau să ducei o legătură romantică la următorul nivel, vei avea vântul în pânze. Acesta este un tranzit minunat pentru a atenua orice neînelegere care ar putea exista cu un prieten, un coleg de muncă sau o persoană iubită, deoarece acum ești mai diplomat.

Capricorn
Planeta relațiilor se deplasează prin sectorul tău de sănătate și rutină zilnică, ceea ce înseamnă că te poți baza mai mult pe prieteni și pe cei dragi, pe măsură ce gestionezi activitățile de zi cu zi.  Puteți desfășura astfel diverse activități împreună. 

Vărsător
Pe măsură ce Venus își face drum prin zona ta de auto-exprimare, vei simți un val de energie romantică, care îți va crește jocul și dorința de a-ți crea amintiri dulci cu cei dragi. În același timp, poți atrage aproape orice îți propui, așa că vei face bine să înțelegi exact ce anume ai vrea să manifesti, mai ales în ceea ce privește relațiile și activitățile tale artistice. Acesta este, de asemenea, un moment ideal pentru a-ți face timp să acorzi atenție impulsurilor tale creative și pentru a-ți canaliza emoțiile în eforturi imaginative.

Pești
Cu Venus în sectorul tău de casă, timpul de pauză liniștită și plină de căldură cu cei dragi este mai ușor de obținut. Descoperi că plăcerile simple, cum ar fi să gătești pentru cei dragi, să îngrijești grădina sau să depeni amintiri, răsfoind un album foto de familie, îți aduc și mai multă bucurie decât de obicei. De asemenea, vei fi dornic să faci din locuința ta un spațiu mai frumos și mai armonios. Ia în considerare să investiți timp într-un proiect de decorare, notează womansworld.com.
 

×
Subiecte în articol: zodii venus