x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Patru zodii se vor da peste cap să vă recucerească și nu vor accepta ușor despărțirea

Patru zodii se vor da peste cap să vă recucerească și nu vor accepta ușor despărțirea

de Andreea Tiron    |    09 Iun 2024   •   00:40
Patru zodii se vor da peste cap să vă recucerească și nu vor accepta ușor despărțirea
Sursa foto: Hepta

Anumite semne zodiacale pur și simplu nu se vor da bătute după o despărțire. Dacă simt că tu ești dragostea vieții lor, nu se vor da în lături de la nimic pentru a vă recuceri.

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt mai tot timpul percepuți ca persoane reci și distante, iar asta nu este aproape niciodată adevărat. Acest lucru se întâmplă des doar pentru că sunt foarte abili să-și ascundă bine suferința și supărarea. Reușesc să accepte despărțirea abia după foarte mult timp și chiar dacă sunt predispuși să renunțe la proiecte și hobby-uri, Săgetătorii nu vor renunța niciodată să creadă în dragoste. Temperamentali din fire, li se întâmplă adesea să își piardă calmul și să rănească prin ce spun, dar exact acest lucru îi face foarte abili să-și recunoască gafele în fața celor cărora au greșit și le recâștigă încrederea foarte repede.

Ei știu că, alături de persoana potrivită și cu motivația adecvată, pot ajunge în acel punct în care nu reacționează impulsiv, doar că s-ar putea să mai aibă nevoie de încă o șansă sau două până să ajungă acolo. Sunt într-o permanentă evoluție personală și vor fi dispuși să muncească din greu pentru a-și recâștiga locul în inima ta.

Fecioară

Dacă vreodată crezi că un nativ al zodiei Fecioară te va șterge din viața lui definitiv înainte de a admite că a greșit, asta e pentru că nu ai avut niciodată o Fecioară îndrăgostită de tine. Există o latură a lor, oricât de mică, suficient de puternică pentru a lupta cu propriul ego, doar pentru a face lucrurile să funcționeze între voi. Nimeni nu știe cât de încăpățânați și capricioși pot fi mai bine decât ei înșiși. Au văzut nenumărate persoane plecând și renunțând la ei din această cauză și, sincer, o parte din ei s-a săturat de asta. Știu, adânc în suflet, că ar fi putut fi mai rezonabili și ar fi putut face compromisuri în loc să arunce la gunoi o relație foarte bună. Dar nici măcar Fecioarele nu vor răbda la infinit. Când își întâlnesc perechea, știu că nu merită să te lase să pleci. Se vor pune în genunchi și vor implora, dacă va fi nevoie. Nu sunt suficient de ignoranți încât să nu recunoască atunci când cineva este cu adevărat de neînlocuit.

Capricorn

Capricornul ar face un pact cu diavolul pentru a te avea înapoi. Nu există nicio regulă pe care nu ar fi dispus să o încalce sau să o spulbere. Poate crezi că sunt atât de corecți încât știu doar să joace după reguli stricte, dar parte din succesul lor vine tocmai din recunoașterea și înțelegerea unui joc care nu respectă nicio regulă. Ei înțeleg că cei care triumfă sunt cei dispuși să facă orice pentru a-și atinge scopurile și, când vine vorba de iubire, nu se vor opri până nu vor câștiga. Vor scrie prietenilor tăi, vor descoperi secrete despre fostul tău ca să nu te întorci la el sau chiar vor trimite flori mamei tale. Nimic nu este interzis. Dar știu că, odată ce le spui „da”, trebuie să fie la înălțimea așteptărilor tale dacă vor să te păstreze lângă ei.

Balanță

Nativii născuți sub semnul Balanței îsi vor recunoaște foarte repede greșelile. Dacă, dintr-un motiv sau altul, au un moment de rătăcire și te lasă să pleci, vor alerga după tine să te recâștige înainte să ajungi la mașină. Apoi, vor trece la fapte, arătându-ți, nu doar spunându-ți, cât de încredere pot fi. Partea bună la Balanță este că învață din greșeli, astfel încât nu vor repeta niciodată aceeași greșeală de două ori. Vei vedea cum se schimbă atât de mult și atât de repede, încât nici nu vei crede că au greșit vreodată, ștergând din memorie întreaga întâmplare prin comportamentul lor exemplar. Vei ști că regretul lor este sincer prin autenticitatea actelor lor de căință, iar probabil că vor adăuga și câteva cadouri de „îmi pare rău” doar pentru a fi siguri.

×
Subiecte în articol: zodii iubire despartire relaţii