x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Prima eclipsă de Soare a anului aduce schimbări majore

Prima eclipsă de Soare a anului aduce schimbări majore

de Moira Dună    |    07 Iun 2021   •   16:44
 Prima eclipsă de Soare a anului aduce schimbări majore
Sursa foto: Pexels - Max Ravier

Suntem în plin sezon al eclipsei, iar următorul vine sub forma Lunii Noi din iunie 2021, de pe 10 iunie. Eclipsele de Lună Nouă aduc începuturi bruște și vești neașteptate, scrie bustle.com.

Această eclipsă de soare inelară prezintă un spectacol rar și orbitor deoarece Soarele va forma un „inel de foc” strălucitor în jurul lunii. Această puternică resetare lunară anunță câteva schimbări majore și oportunități în viața noastră, așa că veți dori să știți cum va afecta semnul vostru zodiacal.

Eclipsa de soare a lunii iunie este prima a acestui an, și nu trebuie confundată cu eclipsa de lună care a avut loc în timpul Lunii pline din mai, Acum este aici pentru a ne face să ne gândim altfel la lucruri.

Soarele și Luna se aliniază în Gemeni, punând accent pe modul în care gândim, comunicăm și interacționăm cu lumea din jurul nostru. Cu toate acestea, Mercur retrograd în Gemeni se aliniază cu punctul de eclipsă, creând confuzie asupra capacității noastre de a înțelege schimbările și sentimentele care apar. La confuzie se adaugă o cuadratură între eclipsă și planeta visătoare Neptun, care crește probabilitatea de a fi înșelați de emoțiile noastre. Încercați, așadar, să procesați orice informații noi, oportunități sau schimbări care vi se prezintă.

Fiți cu picioarele pe pământ. Va veni și vremea tuturor posibilităților, dar deocamdată este mai bine să stați cu picioarele bine plantate pe pământ.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești în mijlocul unui proces major de învățare și creștere chiar acum. Această eclipsă de soare îți va inspira noi moduri de a-ți exprima gândurile și de a-ți comunica ideile cu ceilalți, așa că nu te încăpățâna să faci totul în felul tău. Ai multe de oferit lumii, dar dacă nu reușești să îți transmiți în mod eficient punctul de vedere, îi vei afecta pe ceilalți.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În prezent, se întâmplă multe lucruri cu finanțele tale, iar mișcările din domeniul resurselor tale materiale sunt destabilizatoare pentru un semn de pământ ca tine. Încearcă să ai un control asupra cheltuielilor și spune stop luxului. Între eclipsă și confuziile retrograde ale lui Mercur, o abordare mai conservatoare a banilor tăi îți va reduce stresul.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Odată ce eclipsa se află prima ta casă personală, vei avea de suferit la capitolul încredere, independență, relații apropiate. Îți dezvolți părți din identitatea ta acum, de care s-ar putea să te fi ferit în trecut, dar procedând astfel, devii o persoană completă și autentică. Acceptă aceste schimbări.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Creșterea ta spirituală se întâmplă chiar acum, așa că ai grijă la orice sclipiri bruște de intuiție care nu pot fi ignorate  și încrede-te în ele. Mai degrabă decât să te concentrezi asupra problemelor logistice sau a contribuțiilor altora, acum este momentul să te retragi și să-ți asculți doar vocea interioară. Lumea exterioară poate fi confuză, dar cunoștințele tale superioare te vor duce pe drumul bun. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Sub această eclipsă de soare, s-ar putea să te regăsești brusc jucând un rol mai important în cadrul comunității tale sau într-un grup. Fii dispus să-ți asumi responsabilitatea. Fie că ești nevoit să vorbești despre ceva important cu colegii tăi de muncă sau să preiei conducerea unei situații sociale în cadrul grupului tău de prieteni, ai încredere că ai tot ce trebuie pentru a conduce o navă în direcția corectă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ce vrei să schimbi când vine vorba de slujba ta ? Se pot deschide noi uși de oportunități în viața ta profesională sub această Lună Nouă, așa că este bine să ai o idee clară în ce direcție ai vrea să te îndrepți. Deși nu există nicio presiune pentru a lua o decizie rapidă, va trebui să fii pregătit pentru unele schimbări, deoarece valurile se schimbă în viața ta publică și traiectoria carierei ar putea experimenta o schimbare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Această eclipsă de soare este un moment în care poți lua legătura cu credințele tale filosofice și cu punctele de vedere spirituale despre viață. Cu Luna Nouă în casa cunoașterii și a aventurii, această perioadă ar putea determina unele schimbări majore de paradigmă care îți schimbă perspectiva.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cât de intim ești dispus să primești oamenii din viața ta? Această eclipsă din casa ta secreta, a opta, îți cere să fii mai vulnerabil în a împărtăși părți din tine, ceea ce înseamnă să accepți ofertele altor persoane pentru a te apropia și de tine. Încrederea în ceilalți poate crește șansele de a ne răni, dar uneori riscurile inimii merită recompensele. Reevaluează-ți limitele și riscă pentru o nouă dragoste.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te afli în mijlocul unei creșteri personale profunde, dar această eclipsă îți cere să te concentrezi pe una dintre cele mai puternice forțe externe care te definesc: relațiile tale individuale. Indiferent dacă este cu șeful tău sau cu cel mai bun prieten, dinamica din cadrul celor mai apropiate parteneriate poate spune foarte mult despre cine ești tu ca persoană. Verifică vibrațiile pentru a te asigura că lucrurile se  desfășoară cu onestitate și deschidere din toate părțile.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele lucruri din rutina de zi cu zi probabil că nu mai funcționează pentru tine și s-ar putea să simți că ai pierdut orice aparență de echilibru între viața profesională și viața personală. Este în regulă, deoarece această eclipsă de soare este pe cale să-ți șteargă ardezia când vine vorba de obiceiurile tale și îți oferă șansa de a construi lucruri de la capăt. Deși acest lucru poate avea ca rezultat un program temporar nu tocmai plăcut, în cele din urmă te va conduce pe un drum mai sănătos. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ca semn de aer adesea îndepărtat, nu ești unul care să-ți pui ușor inima pe tavă. Cu toate acestea, această eclipsă de lună nouă îți cere să-ți asumi un risc atât în ​​dragoste, cât și în creativitate, și să îți pui adevăratele sentimente acolo, pentru ca lumea să le vadă. Este timpul te dedici mai mult proiectelor și pasiunilor tale.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Viața de acasă s-a schimbat de ceva vreme, dar este timpul să îmbrățișăm câteva schimbări pozitive. Această eclipsă ar putea aduce o șansă de a rezolva un conflict care ți-a distrus viața privată și ar putea deschide o ușă care îți va schimba viața în bine. Nu-ți fie teamă să-ți plantezi rădăcinile într-un loc nou.

×
Subiecte în articol: eclipsa oare