x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Semnificațiile zilei de 12 decembrie: Curajul și norocul unui nou început

Semnificațiile zilei de 12 decembrie: Curajul și norocul unui nou început

de Moira Dună    |    08 Dec 2020   •   14:26
Semnificațiile zilei de 12 decembrie: Curajul și norocul unui nou început
Sursa foto: Hepta

Am ajuns, în sfârșit, și la ultima lună a anului, ceea ce înseamnă că avem motive să sărbătorim. Cu atât mai mult cu cât ne confruntăm și cu unele evenimente astrologice rare, și care ne vor aduce schimbări importante în viață, inclusiv Marea Conjuncție din Vărsător. Iar ziua de 12 decembrie va fi una dintre cele mai norocoase zile ale lunii, scrie bustle.com.

Semnificația numerologică a datei ne arată că este vorba despre momentul ideal pentru a sfârși luptele pe care le-am dus în acest an și să fim pregătiți pentru un nou început. 

Cifra 12 este una dintre cele mai puternice numere energetice. Avem 12 luni într-un an, iar ziua este împărțită în câte 12 ore. Dar există și o semnificație spirituală întrucât sunt 12 zodii și 12 case astrologice. Nici religia nu a scăpat de acest simbol. Isus a avut 12 apostoli, mitologia greacă vorbește despre 12 zeități mari ale Muntelui Olimp și sunt 12 nidanas, adică principii ale învățăturilor budiste.

Energia axată pe finalizare a datei de 12.12. ajunge acum la un punct culminant. 

Numerologia 12/12

12 reprezintă finalizarea ciclurilor și oferă un nou început spiritual. Este o energie binevenită care ne ajută să încheiem acest an provocator. Ne aduce inspirație pentru a îndepărta resturile spirituale ale trecutului nostru și face loc unei noi creșteri, iar 12 decembrie oferă o doză dublă din magia acestei cifre puternice.

Întrucât 12 este alcătuit din două cifre, trebuie să recunoaștem și energiile celor două numere cardinale, care sunt 1 și 2. În numerologie, 1 reprezintă noile începuturi, iar 2 se referă la armonie, cooperare și munca în echipă. Prin combinația celor două reușim să pornim pe un nou drum, bazându-ne pe intuiția noastră, care ne va ajuta să ne schimbăm viața. 

Astrologia 12/12

În ziua de 12 decembrie, Luna se va afla în faza trimestrului IV al anului, pregătind eclipa de Lună nouă din 14 decembrie. Acest punct este cunoscut în astrologie ca Luna balsamică sau Semilună, oferind ultima ocazie de a ne elibera de vechile bagaje spirituale înainte de a ne clădi o altă viață. Cu Luna în semnul profund și emoțional al Scorpionului, ne vom confrunta cu adevăruri profunde, ascunse, înainte de a permite eclipsei să ne împingă, cu putere, înainte. 

Cum să lucrezi cu energia 12/12

Folosește energia numerologică și astrologică a zilei de 12 decembrie pentru a face pace cu tine însuți, cu luptele și experiențele prin care ai trecut pe parcursul acestui an și care te-au ajutat să crești spiritual. 

Ultimele luni au fost pline de frământări și incertitudine pentru mulți dintre noi. Așa că acum permite-i inimii să se elibereze de bagajele spirituale vechi și să se pregătescă pentru o nouă călătorie.

 


 

 

×
Subiecte în articol: 12 decembrie