x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trăsăturile prin care recunoști orice zodie

Trăsăturile prin care recunoști orice zodie

23 Mai 2016   •   18:30
 Trăsăturile prin care recunoști orice zodie

Dacă vrei să știi cu să ghicești zodia oricui, înainte de a întreba, și să ai o oarecare idee despre cum este persoana din fața ta, citește cele ce urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Trăsături prin care recunoști orice zodie – Berbec

Nativul în Berbec nu trece neobservat. Este zgomotos, vorbăreț, are întotdeauna argumentele la el. Îl recunoști după sprâncenele groase, în cazul bărbaților și a celor bine conturate, în ceea ce privește femeile. Are multă energie și se concentrează foarte bine când are de dus la capăt un proiect important din punctul lui de vedere, fie personal, fie profesional.

Trăsături prin care recunoști orice zodie – Taur

Ochii frumoși și privirea profundă, seducătoare trădează pe cel născut în Taur. Îi place să aibă haine de calitate, din materiale fine. Este răbdător, organizat, delicat, calm, dar odată ce s-a decis să te convingă de ceva anume, are toate argumentele. Este încăpățânat, răbdător, romantic, uneori prea precaut.

Trăsături prin care recunoști orice zodie – Gemeni

Este foarte ușor să ghicești un nativ în Gemeni. Este sociabil, comunicativ, dinamic, plin de energie. Preocupat în aparență, este foarte atent la tot ce se petrece în jur. E fascinant, aventuros, dar poate fi duplicitar și poate să-i judece destul de aspru pe cei din jur.

Trăsături prin care recunoști orice zodie – Rac

Pe cel născut în Rac îl trădează zâmbetul sincer, privirea melancolică, fața rotundă asemenea Lunii, care-i guvernează semnul zodiacal. Chiar dacă pare volubil, spune destul de puține despre sine, mai ales celor pe care-i nu cunosc prea bine, pentru a se proteja. Se interesează de ceilalți și e gata să le acorde sprijinul la nevoie.

×
Subiecte în articol: zodi zodiac balanta astrograme horoscop