x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP Trei semne zodiacale de neoprit în luna septembrie

HOROSCOP Trei semne zodiacale de neoprit în luna septembrie

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2024   •   14:20
HOROSCOP Trei semne zodiacale de neoprit în luna septembrie
Sursa foto: unsplash.com

Trei semne zodiacale vor deveni de neoprit, în pofida greutăților, în septembrie 2024, spun astrologii. Nativii trebuie să învețe să fie pregătiți, să rămână concentrați și să nu piardă din vedere obiectele pe care le au.

Următoarele zodii au îndurat o mulțime de provocări în ultimul an odată cu pătrunderea lui Saturn în Pești. Aceste tranzit le-a arătat cum să fie mai responsabili pentru acțiunile lor și mai organizați atunci când își abordează responsabilitățile.

Cu toate acestea, energia care le-a pătruns în viața se va intensifica în septembrie. Aceste zodii vor primi mai multe semne de la Univers în luna care ne bate la ușă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

A avea Saturn la cârma hărții tale este o rețetă pentru frustrare. Dar cu Marte și Jupiter aproape de tine luna septembrie se anuntă o perioadă interesantă. Saturn ți-a dat deja de înțeles la ce să te aștepți și acum acesta va fi un test puternic pentru a vedea cum poți aplica acele lecții.

Ai o viziune despre unde vrei să ajungi, dar lucrurile pot deveni greu de înțeles. O modalitate de a combate acest lucru va fi să schimbi planurile și să înveți cum să te adaptezi. Fii mai dispus să primești sprijin de la cei pe care îi respecți. Ai grijă de munca pe care o faci și privește înapoi.

Fii mândru de realizările tale și dă totul. Limitează-ți proiectele la un număr ușor de gestionat și nu exagera.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Relațiile pe care le ai cum se simt ca și cum ar fi pe muchie de cuțit, pe măsură ce faci tot posibilul să înțelegi prietenii și partenerul. Ai grijă, ești predispus la conflicte și tensiuni care ți-ar putea da o stare deloc bună, scrie YourTango.com.

Trebuie să faci câțiva pași înapoi. Ai toate instrumentele necesare pentru a te extinde și a deveni un umăr de sprijin pentru cei din jur. Tranzitele cosmice te pot ajuta să te conectezi cu ceilalți și să oferi îndrumări celor care au nevoie de ele. Ești aici pentru a împărtăși cunoștințele și perspectivele cu alții și, pentru asta, trebuie să fii dispus să evoluezi și să te maturizezi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai putea fi vedeta spectacolului în luna septembrie. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, că ai un avantaj și poți deține puterea, deoarece ești deja receptiv la lecțiile pe care le-ai primit până acum. Oportunitățile prezentate în această perioadă îți pot permite să mergi în direcția pe care ți-o dorești.

Jupiter îți permite să luminezi visele tale și să le transformi în realitate, chiar dacă știi că va fi multă muncă grea de făcut pe termen lung. Vei merge cu viteză maximă înainte. Sensibilitatea este superputerea ta și, datorită acestui dar, știi cum să-ți canalizezi sentimentele și emoțiile pentru a da tot ce e mai bun din tine. Fii optimist și nu uita niciodată să te pui pe tine pe primul loc, indiferent de ce spun cei din jur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×