x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii își găsesc dragostea adevărată pe 23 Septembrie 2024

Trei zodii își găsesc dragostea adevărată pe 23 Septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    23 Sep 2024   •   00:20
Trei zodii își găsesc dragostea adevărată pe 23 Septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Aceste zodii vor beneficia de forța conjuncției Lunii cu Jupiter

Conjuncția Lunii cu Jupiter aduce dulceață și ne influențează în mod pozitiv, iar trei zodii vor resimți acest efect benefic mai puternic. Suntem norocoși în această zi de luni, 23 septembrie! Suntem pe cale să ne găsim adevărata dragoste.

Aceste zodii vor beneficia de forța conjuncției Lunii cu Jupiter, care le va permite să vadă oamenii într-o lumină mai bună – ceea ce este o schimbare majoră, mai ales că mulți dintre noi ne-am închis când vine vorba de a cunoaște persoane noi sau de a căuta dragostea. 

Pentru că nu mai judecăm dinainte fiecare persoană pe care o întâlnim, permitem ca vibrațiile celor pe care altfel nu i-am observa să ne influențeze. Datorită puterii conjuncției Lunii cu Jupiter, deschidem calea pentru ca dragostea adevărată să își facă apariția în viața noastră. Aceasta este ziua în care întâlnim persoana pe care o dorim cu adevărat, transmite yourtango.com.

Trei zodii își găsesc dragostea adevărată pe 23 septembrie 2024:

1. Berbec

Ai învățat că, dacă vrei să întâlnești pe cineva special în această viață, trebuie să îți păstrezi mintea deschisă. Nu toată lumea poate să se ridice la nivelul așteptărilor tale, și astfel, în loc să îți cobori standardele, ar fi bine să încerci să "lucrezi" cu acestea sau să faci compromisuri într-o anumită măsură.

Îți dorești o persoană perfectă pe care să o iubești și să o prețuiești, dar fiind o persoană inteligentă și perceptivă, lecțiile amoroase din trecut te-au învățat un adevăr dur și rece: nimeni nu este perfect.

Prin renunțarea la nevoia de a atrage un "specimen perfect", permiți ca energia pozitivă să curgă în viața ta. Dacă poți să accepți în inima ta că iubirea adevărată vine atunci când accepți o persoană așa cum este ea, s-ar putea să deschizi porțile spre dragostea adevărată. Această dragoste adevărată vine din partea persoanei la care te așteptai cel mai puțin să îți împlinească visurile.

2. Balanță

Pe 23 septembrie, nu doar că te bucuri de vibrația glorioasă adusă de sezonul Balanței, dar ai și ocazia să vezi ce face conjuncția Lunii cu Jupiter pentru viața ta amoroasă. Ai simțit că ceva trebuie să se schimbe în relația ta actuală și că persoana cu care ești s-ar putea să nu fie dragoste adevărată.

Dar! Ai deja această idee în minte și a început să devină un gând deranjant. Dacă nu ești cu adevărata ta iubire, atunci ce faci în această relație? Totuși, în timpul conjuncției Lunii cu Jupiter, te vei pune într-o situație diferită, ceea ce îți va deschide porțile către noi perspective romantice.

Acest lucru înseamnă că, făcând pași pentru a vedea dacă există altcineva acolo pentru tine, vei atrage exact acea persoană. Poți găsi adevărata dragoste pe 23 septembrie, deoarece recunoști că persoana cu care ești acum nu este cea potrivită.

3. Pești

Nu crezi că este posibil să îți găsești adevărata dragoste, deoarece simți că ai găsit-o deja cu mult timp în urmă. Chiar dacă acea persoană nu mai este cu tine, nu poți să o înlocuiești.

Totuși, cineva îți va atrage atenția, iar datorită tranzitului Lunii conjuncte cu Jupiter, care amplifică dragostea și romantismul, vei vedea că ar putea merita să dai o șansă noii iubiri. Da, este foarte posibil și nu poți să ignori acest lucru.

Avem o singură viață, așa că ar fi bine să iei ce ți se oferă și să faci tot ce poți pentru a trăi o iubire autentică. Adevărata dragoste este pe drum chiar acum, îndreptându-se spre tine. Ce vei face? Trăiește această viață din plin.

×