x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 6 -12 iunie 2022

Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 6 -12 iunie 2022

05 Iun 2022   •   09:58
Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 6 -12 iunie 2022
Sursa foto: Anastasia Nelen Unsplash.com

Horoscop. Este întotdeauna bine să așteptăm cu nerăbdare să avem o săptămână grozavă, mai ales când planificăm din timp pentru una.

Horoscop. Săptămâna 6 -12 iunie 2022 arată bine pentru trei semne zodiacale, dar va fi nevoie de puțină finețe și puțină rezistență pentru a ocoli părțile „rele”.

Cine vor fi cele trei zodii cu cele mai bune horoscoape începând cu 6 iunie 2022?

Ceea ce face săptămâna aceasta atât de grozavă pentru Berbec, Fecioară și Vărsător este capacitatea lor de a trece peste obstacolele personale, cum ar fi să fie suficient de liber să vorbească și să spună ce au în minte, precum și să se ierte pentru orice credem că am făcut greșit.

Unul dintre principalii noștri ajutători în această săptămână este Luna în Fecioară, care ne va ajuta să ne stabilizăm emoțiile, lăsându-ne să vedem lumina de la capătul tunelului.

Și în timp ce ne vom confrunta cu propriile noastre versiuni de neputință și nevoia de schimbare, vom fi asistați de tranzite puternice, cum ar fi Marte și Jupiter, opoziție cu Lună.

Aceste tranzite ne ajută să ne recâștigăm încrederea. Ele dau și acțiunilor noastre sens.

Există un stres mare pe comunicare săptămâna aceasta. Vom vedea atât de mult succes, deoarece, pentru unii dintre noi, a spune ceva important era exact ceea ce trebuia să facem pentru a ajunge la următorul loc în viața noastră.

Parcă trebuie să ne sacrificăm puțin din mândria noastră pentru a deveni oameni și mai buni. Toate acestea se vor întâmpla în această săptămână. Prin adversitate, ne vom ridica și mai puternici decât înainte.

Cele trei zodii cu cele mai bune horoscoape pentru săptămâna 6 - 12 iunie 2022.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ceea ce ai nevoie în viața ta este un simț al echilibrului și al proporției, ceea ce înseamnă că practic ai fost peste tot din punct de vedere emoțional în ultimele săptămâni. Se pare că săptămâna aceasta va lega toate piesele libere.

Te simți puternic datorită tranzitelor de pe Marte care plutește și chiar mai pozitiv cu privire la rezultat, datorită influenței imense a lui Jupiter.

Cum arata asta este că te organizezi. Atât este nevoie. Puțin efort și multă organizare, și ce știți — lucrurile încep să meargă.

Îți dai seama că dacă mergi în ritmul cu care ai mers, te vei epuiza și nu vei avea energia necesară pentru a finaliza toate lucrurile minunate pe care le ai în minte.

Această săptămână are sens din viața ta; da, va trebui să sacrifici un obicei prost sau două, dar acesta este tot planul. 

2. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Sunt seemne de foc pentru victorie în săptămâna aceasta, Fecioară. Cine mai bun decât tine să ia acel sentiment strălucitor de pozitivitate și productivitate și să transforme totul în ceva spectaculos. Aceasta este săptămâna ta în care îți pui banii acolo unde trebuie.

Ai vrut să investești în materialele necesare pentru a te angaja în ceva creativ.

Săptămâna aceasta te inspiră să mergi pentru asta, dar ai și fondurile necesare pentru ca acest vis să devină realitate.

Ai multe de partea ta săptămâna aceasta și, având în vedere că Luna tranzitează atât semnul tău zodiacal, cât și Balanța, vei fi foarte atent la detalii. Aceasta înseamnă că orice ai de gând să creezi, nu va fi nimic mai puțin decât o capodoperă bine planificată până când va fi terminată.

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta iei o decizie fermă - elimină tot ceea ce îți distruge sănătatea și fericirea. Ceea ce tai depinde de tine, deoarece poate varia de la alimente grase la persoane enervante. Nu ai timp de pierdut negociind despre ceea ce este important în viața ta.

Vezi clar; acum este momentul să faci schimbări serioase, așa cum simți că este acum sau niciodată.

 

Ești susținut de impulsul de încredere al lui Jupiter și, dacă poți aștepta, vei vedea un succes așa cum nu ai mai văzut până acum.

Totul e să te agăți, Vărsător. Nu lăsa lucrurile mărunte să te tragă în jos, mai ales acum că știi unde mergi și ce ai nevoie pentru a reuși. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal