x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum se comportă fiecare zodie după o despărțire: Obiceiuri bizare, de la răspândirea de minciuni până la arderea cearșafurilor

Cum se comportă fiecare zodie după o despărțire: Obiceiuri bizare, de la răspândirea de minciuni până la arderea cearșafurilor

de Andreea Tiron    |    29 Sep 2024   •   09:20
Cum se comportă fiecare zodie după o despărțire: Obiceiuri bizare, de la răspândirea de minciuni până la arderea cearșafurilor
Sursa foto: O despărțire poate fi atât de dureroasă încât să te facă să acționezi în moduri care nu îți sunt caracteristice.

O despărțire poate fi atât de dureroasă încât să te facă să acționezi în moduri care nu îți sunt caracteristice.

Fiecare dintre noi gestionează despărțirile în felul său, iar unele despărțiri sunt mai dificile de procesat decât altele. Uneori, când ne aflăm în perioada post-traumatică a unei despărțiri, putem să ne comportăm într-un mod ciudat și bizar.

Iată cum acționează semnele zodiacale după o despărțire.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Încerci să te cuplezi cu unul dintre prietenii sau membrii de familie ai fostului tău partener. Nu există nicio logică în acest comportament. Crezi că, dacă reușești să te implici cu cineva legat de fostul tău, acesta va alerga să-i spună cât de uimitoare ai fost? Sau încerci doar să-l faci să regrete despărțirea? Oricum ai face-o, nu este foarte frumos să folosești pe cineva în interesul tău. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Te transformi complet în emo și scrii poezii, proză și melodii proaste. E bine că vrei să-ți exprimi sentimentele într-un mod creativ și, dacă ești inspirat să scrii ceva, bravo ție. Totuși, unele dintre scrierile tale după despărțire nu ar trebui să fie văzute de nimeni altcineva. Când ești cu  inima frântă, nu ai distanța necesară pentru a privi lucrările tale cu obiectivitate. Scrie-le, salvează-le pe computer sau aruncă-le într-un sertar. Așteaptă puțin; dacă crezi cu adevărat că a fost ceva în ceea ce ai scris, uită-te la ele când durerea s-a disipat și poți vedea clar.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Răspândești zvonuri despre fostul tău partener. Patronați de Mercur, planeta comunicării, acest comportament se poate manifesta negativ atunci când Gemeni sunt răniți. Nu este bine să răspândești zvonuri și bârfe despre fostul tău. Totuși, primești puncte pentru creativitate, deoarece majoritatea oamenilor ar spune doar că fostul partener i-a înșelat sau că au avut diferențe ireconciliabile, dar tu creezi o poveste cu adevărat imaginară. Nu te pui într-o lumină prea bună, iar când răspândești minciuni — daunele sunt mult mai mari decât crezi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Trimiți mesaje, suni și comunici excesiv. Refuzi să renunți la contact, așa că exagerezi și ești constant în contact cu fostul tău. Este ușor să vezi prin această mască de îngrijorare. Dacă au nevoie de cineva cu care să vorbească, nu vei fi tu. Dacă vrei să rămâi prieten, va trebui totuși să treci printr-o perioadă de răcire. Este penibil să trimiți mesaj după mesaj și să nu primești niciun răspuns.

Leu (23 iulie - 22 august)

Inventezi porecle urâte pentru fostul tău. O treci drept glumă, și, deși simțul tău al umorului este de obicei bine dezvoltat, nu te comporti ca un adult. Folosește toată acea creativitate pentru ceva care te va face să te simți mai bine. De exemplu, scrie un roman despre relația ta — dar asigură-te că schimbi numele!

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Încerci să îți ștergi trecutul. Când relația ta se încheie, încerci să schimbi tot ce îți definește identitatea — îți faci un makeover, faci lucruri pe care nu le-ai face în mod normal și spui lucruri care sună ciudat venind de la tine. Poate că crezi că, dacă ești o persoană complet diferită, nu te va mai durea atât de tare, dar adevărul este că te ascunzi de tine însuți. În cele din urmă, va trebui să te împaci cu faptul că despărțirea ți-a schimbat viața și să înveți cum să mergi mai departe.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Te răsfeți excesiv în tot. De obicei, ești cineva care caută echilibrul, dar despărțirile te dau peste cap. Faci orice pentru a diminua durerea.

Dacă scopul tău este să te simți mai bine, surpriză! Toată acea răsfățare excesivă nu va face decât să te simți și mai rău. În schimb, fii selectiv cu ceea ce te răsfeți, prioritizând îngrijirea personală și timpul cu prietenii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți schimbi cearșafurile. Nu, nu doar speli cearșafurile; le scoți, le arunci la gunoi și cumperi unele noi. Orice a fost folosit de fostul tău este scos din casa ta, exact așa cum speri să-i scoți din inimă și minte. Îți faci un ritual din a te debarasa de orice urmă a lor, ca și cum casa ta ar fi o scenă de crimă. Fii atent când arzi oricare dintre cărțile pe care ți le-a dat sau pozele cu voi împreună; nu vrei să dai foc casei din cauza furiei tale!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Rămâi acasă. Tu, călătorul și aventurierul, acționezi complet împotriva caracterului tău atunci când te confrunți cu o despărțire și nu te duci nicăieri. Abia ieși din casă. Dacă nu poți comanda ceva, te descurci fără. Dacă nu lucrezi de acasă, te dai bolnav. Faci tot ce poți pentru a te retrage din lume și îți găsești confort în familiar și rutină.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Îi returnezi fostului tău toate lucrurile dramatic. Aduni tot ce ți-a dat vreodată și toate lucrurile pe care le-a lăsat la tine și faci un mare spectacol din a le returna fostului tău. Vrei să-l rănești în orice mod poți și crezi că returnarea lucrurilor lor va fi o înjunghiere în inimă. Problema este că s-ar putea să te doară mai mult pe tine decât pe ei și, la un moment dat, o să vrei toate acele lucruri înapoi. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Rămâi prieten cu prietenii fostului tău. Îți justifici invitația prietenilor fostului tău spunând că ți-au plăcut mereu și că nu vrei să-i pierzi acum că relația s-a terminat. Adevărul este că vrei să le spună fostului tău cât de uimitor ești și cât de distractiv este să te aibă în viața lor. În lumea ta perfect răutăcioasă, prietenii fostului tău ar lua partea ta și s-ar întoarce împotriva lui.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Îți creezi un profil fals și începi să-l urmărești online pe fostul. Acest truc rar funcționează bine, mai ales dacă motivele tale sunt discutabile. Crezi că știi ce își dorește fostul tău partener într-o relație, așa că creezi un profil prin care crezi că îl vei atrage. Odată ce faci asta, devii exemplarul ideal al partenerului lor. Ce se întâmplă când se îndrăgostește de tine cea falsă? Te-ai gândit măcar la consecințele acțiunilor tale, în afară de a te răzbuna?

×
Subiecte în articol: zodii despartire comportament