x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Caracteristicile unice ale zodiilor fixe. Calități și defecte

Caracteristicile unice ale zodiilor fixe. Calități și defecte

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2023   •   17:15
Caracteristicile unice ale zodiilor fixe. Calități și defecte
Sursa foto: Hepta

Zodiacul cuprinde 12 semne care se împart în fixe, mobile și cardinale.

Zodiile fixe au fost numite după ființele mitice care stăpâneau pământul, astfel că acestea sunt Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Primele reprezintă animalele, iar ultima este simbolică, fiind înzestrată cu spirit. Aceste semne se află la distanță de 4 zodii unele de altele, din 90 în 90 de grade, astfel că atunci când unim liniile acestora pe cerc se obține o cruce.

Taurul reprezintă stabilitatea, dar și duritatea. Leul, regele animalelor, este dependent de energia soarelui. Scorpionul trăiește ascuns în pământ, iar Vărsătorul este un simbol al ființei umane care depinde de roadele pământului și de fiecare dată reușește să emane din energia lui.

Calități și defecte

Leul își dorește mereu faimă și atenție, iar acești nativi vor să fie plăcuți de cei din jur, Taurul este stabil și loial, Scorpionul este greu de descifrat, iar Vărsătorul este independent.  

Defectele acestor semne, sunt legate de confort pentru Taur, care vrea lucruri simple și uneori nu se străduiește să obțină mai mult, Leul vrea să fie mereu în centrul atenției, fără să conteze și cei din jur, Scorpionul este poate cel mai dificil semn, își ascunde mereu sentimentele și opiniile. Mai mult, poate deveni răzbunător. Vărsătorul este imprevizibil și cam intolerant, potrivit spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii fixe