x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Zodii dispuse să se întoarcă la fostul iubit

Zodii dispuse să se întoarcă la fostul iubit

de Redacția Jurnalul    |    20 Oct 2024   •   14:40
Zodii dispuse să se întoarcă la fostul iubit
Sursa foto: unknown

Atunci când o poveste de iubire a luat sfârșit, sunt șanse mari ca acolo să rămână lucruri nerezolvate de ambele părți. O despărțire se poate produce din mai multe motive, iar vina nu poate fi atribuită doar unuia dintre parteneri, susțin specialiștii.

Dacă decizia de separare a fost luată, a trecut un timp, iar lucrurile s-au mai liniștit, este probabil ca ambii parteneri să aibă totuși semne de întrebare legate de ceea ce s-a întâmplat. Iată lista zodiilor care au toate șansele să se întoarcă la fostul iubit în perioada care urmează.

Taur

Taurul este cunoscut pentru abordarea lentă și constantă. Nativii acestei zodii tind să fie rezervați inițial, luându-și timp pentru a construi încredere sau pentru a se deschide către o nouă persoană. Cu toate acestea, ei încearcă din răsputeri să facă o relație să funcționeze odată ce se implică 100% în ea. Poate fi o provocare pentru ei să renunțe la cineva în care au investit sentimente.

Dacă ești Taur știi cât de greu este să găsești pe cineva care să se potrivească cu energia ta și să te facă să te simți în siguranță pentru a construi o viață. Dacă un fost iubit te-a făcut să te simți răsfățată, în siguranță, probabil că te vei întoarce.

Rac

Racul este renumit pentru că este cel mai nostalgic și devotat semn zodiacal. Pentru acest zodie, cu cât istoria este mai extinsă și mai emoționantă, cu atât relația este mai bogată. Odată ce Racul se îndrăgostește, își imaginează rapid un viitor care implică familia. Vrea tot ce ține de ideea de iubire.

Prin urmare, o despărțire depășește ideea de pierdere a unui iubit pentru tine dacă ești Rac. Vei simți lipsa pasiunii dacă fostul te-a făcut să te simți în siguranță. Partea emoțională și vulnerabilitatea contează mult.

Balanță

Balanța este semnul zodiacal asociat relațiilor. Prin urmare, atunci când o Balanță experimentează o despărțire, ea simte un sentiment de pierdere a identității. Renumite pentru tendințele lor indecise, Balanțele se pot întreba dacă au făcut alegerea corectă atunci când au decis separarea.

Dacă ești Balanță, sigur ți-ai dat seama că lupta ta contra imperfecțiunilor te poate aduce în fața deciziei de a reveni la ce a fost cândva al tău. Vei ajunge să nu mai suporți ideea de a avea tensiuni cu un iubit la care țineai cândva.

Capricorn

Capricornul este cunoscut ca o personalitate tradițională, condusă de carieră. Cu toate acestea, dorința lor de succes pe termen lung se extinde și la chestiuni legate de relații. Acest semn zodiacal nu iubește nimic mai mult decât un angajament sigur și de încredere în care să investească emoțional.

Dacă ești Capricorn și fostul iubit ți-a oferit predictibilitate, confort, rutină și simțul responsabilității, vei vrea să te întorci asupra poveștii care ți-a plăcut cândva.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: zodii fost iubit intoarcere