x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Extratereştrii.. oameni in viitor?

Extratereştrii.. oameni in viitor?

30 Noi 2007   •   00:00

Dr Bruce Goldberg, autorul lucrării "Egipt: experiment extraterestru şi al călătorilor in timp", a lansat o ipoteză uluitoare. Potrivit acesteia, nu ar exista nici un element "extraterestru" in aşa-numitele "răpiri" ale unor oameni de entităţi de pe alte planete.

"Răpirile" oamenilor de extratereştri ar fi opera urmaşilor noştri de peste 1.000-3.000 de ani!

Dr Bruce Goldberg, autorul lucrării "Egipt: experiment extraterestru şi al călătorilor in timp", a lansat o ipoteză uluitoare. Potrivit acesteia, nu ar exista nici un element "extraterestru" in aşa-numitele "răpiri" ale unor oameni de entităţi de pe alte planete. Savantul este de părere că majoritatea "răpirilor" ar putea fi efectuate de indivizi care aparţin speciei umane, dar care trăiesc in viitor, la o distanţă de 1.000-3.000 de ani faţă de perioada actuală. Rezolvănd misterul "călătoriilor in timp", aceştia au revenit in prezent pentru a-i convinge pe unii dintre contemporanii noştri să "plece" cu ei… in viitor.

CRONONAUŢI. Specialiştii sunt de părere că aceşti "călători in timp", denumiţi şi "crononauţi", au descoperit şi tratamentul pentru vindecarea cancerului, şi felul in care pot pătrunde in cea de-a cincea dimensiune prin intermediul aşa-numitelor "găuri de vierme". Intr-unul dintre cazurile folosite de dr Goldberg pentru a-şi argumenta teoria, o pacientă pretindea că fusese "răpită" de extratereştri. Femeia susţinea că un "călător in timp" i-a arătat, la bordul unui OZN, o serie de holograme, iar, unele dintre acestea infăţişau imagini din vieţile ei anterioare. Cănd femeia l-a intrebat pe răpitor cine era, acesta a răspuns că era… stră-stră-strănepotul ei. Potrivit teoriei lui Goldberg, călătorii in timp care vin din viitor ii asistă pe oameni in prezent, participănd la dezvoltarea spirituală a acestora. Iar crononauţii nu sunt nimic altceva decăt "imagini din viitor" ale contemporanilor noştri, ce au adoptat elemente suplimentare ale procesului evolutiv al speciei umane.

News

21 decembrie 2012: Ziua de Apoi! Teoriile apocaliptice elaborate de reprezentanţii străvechii culturi Maya susţin că sfărştul lumii este iminent. Potrivit calendarului elaborat de locuitorii Imperiului Mayaş, la 21 decembrie 2012 va avea loc sfărşitul lumii. La data producerii solstiţiului de iarnă, pentru prima dată in ultimii 26.000 de ani, Soarele se va alinia cu centrul Căii Lactee. Unii oameni sunt de părere că fenomenul va determina o inversare a polilor cămpului magnetic al Soarelui, cauzănd o serie de reacţii in lanţ cu consecinţe catastrofale pentru Terra şi locuitorii săi. Printre consecinţele modificării rotaţiei Pămăntului se vor număra: inundaţii, inversarea polilor magnetici. Fenomenele respective pot provoca catastrofe imense, ce ar pute duce la distrugerea Pămăntului.

Exista OZN-uri. Membrii unui grup de foşti piloţi ai aviaţiei americane au declarat recent că, in timpul unor misiuni, au fost martorii unor "evenimente stranii" petrecute in spaţiul aerian. Aviatorii in cauză au solicitat guvernului american redeschiderea dosarului referitor la OZN-uri, inchis cu puţin timp in urmă. Căţiva piloţi au relatat amănunţit "intălnirile" lor cu Obiecte Zburătoare Neidentificate de diferite forme, culori şi dimensiuni, inclusiv nave care aveau forma unui disc transparent sau de triunghi, fiind "pavoazate" cu o serie de insemne misterioase. Aviatorii in retragere au solicitat autorităţilor ca problema semnalată de ei să fie tratată cu maximă seriozitate. (R.P.)

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă