x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Jude Law,bântuit de Frank Sinatra

Jude Law,bântuit de Frank Sinatra

de Radu Popa    |    18 Ian 2008   •   00:00

Născut la 29 decembrie 1972, Law susţine că stafia lui Sinatra l-a vizitat în camera sa de la “Hotel Nacional de Cuba”, din Havana.

Născut la 29 decembrie 1972, Law susţine că stafia lui Sinatra l-a vizitat în camera sa de la “Hotel Nacional de Cuba”, din Havana. Actorul a petrecut Crăciunul în capitala Cubei, împreună cu fosta sa soţie, Sadie Frost, cu copiii lor Rafferty, de 11 ani, Iris, 7 ani, Rudy, 5 ani, precum şi cu Frost, fiul lui Sadie, de 17 ani. Jude a măr­tu­­risit că, întorcându-se de la pe­trecerea organizată în cins­tea zilei sale de naştere, l-a pu­tut vedea foarte clar pe Frank. Unul dintre angajaţii hotelului susţine că artistul nu avea nici o idee despre faptul că Sinatra obişnuia să se cazaze în aceeaşi cameră, ori de câte ori sosea în capitala cubaneză. După incident, Law părea foarte speriat. Iniţial, el crezuse că apariţia spectrului se datora nume­roa­selor cocktailuri consu­mate în sea­ra respectivă şi preparate pe baza celor mai celebre sortimente de rom cubanez. Dar, când personalul hotelului i-a dezvăluit identitatea celui care obişnuia să ocupe deseori camera respectivă, actorul s-a convins că văzuse o stafie. El putea jura că silueta lui Sinatra apăruse deasupra minibarului din cameră, printre sticle şi platouri cu gustări. Potrivit martorilor oculari, Jude a răsuflat uşurat când recepţionerul hotelului s-a arătat dispus să-i ofere o altă cameră. Dar, pentru a evita apariţia altor “musafiri ne­pof­tiţi”, acesta a omis să-i spună actorului că noua “locaţie” era folosită de… Winston Churchill.

 

INSPIRAŢIE. Actorul a mărtu­rist că tatăl lui a fost inspirat  de melodia “Hey Jude” a legendarei trupe britanice “The Beatles”, al cărei fan înfocat era, atunci când i-a ales numele.

×
Subiecte în articol: mistere ştiinţă