x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă "Logo-ul tău aici!", pe Lună

"Logo-ul tău aici!", pe Lună

21 Iul 2009   •   00:00
"Logo-ul tău aici!", pe Lună


Gravitând fără rost de ceva milioane de ani pe lângă planeta noastră, Luna şi-a găsit în cele din urmă vocaţia, aceea de spaţiu publicitar.

În comparaţie cu proiectul  Moon Publicity, nicio campanie publicitară nu va mai putea fi considerată agresivă, oricât de "sunătoare" şi colorate ar fi difuzările ei.

Aşadar, vestea bună e că Moon Publicity susţine că deţine tehnologia necesară pentru afişarea de reclame pe Lună, vestea proastă e că ele vor fi vizibile de pe Pământ.

Angajând în proiectul lor jocul în spaţiu al umbrelor cu lumina, reprezentanţii companiei doresc să creeze diverse logouri pe suprafaţa Lunii. Tot roboţii, săracii, se vor ocupa de treaba murdară, ei urmând să modeleze formele de relief pe solul lunar, care se vor întrupa conform dorinţelor celui care dă banii.

De n-ar fi trecute apusele vremuri, ar fi bucolică imaginea unei seri romantice ce se încheie apoteotic într-un sărut ca-n filme, vegheată de sus de martorul tuturor îndrăgostiţilor din toate timpurile... "Nicio masă fără peşte!"

Pentru cei interesaţi, licitaţia drepturilor de proprietate pentru 44 de regiuni de pe faţa vizibilă a Lunii porneşte de la suma de 46.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: zoom info