x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Net zoom

Net zoom

26 Iul 2008   •   00:00

Animalul tău de casă se comportă ciudat şi bănuieşti că este bolnav? Întreabă veterinarul pe acest site sau citeşte articolele deja publicate aici despre cele mai des întîlnite simptome cu care se poate confrunta patrupedul tău. Aici există şi o secţiune cu sfaturi pentru posesorii unor animale exotice precum şopîrlele sau broaşate ţestoase.



www.askmyvet.net
Animalul tău de casă se comportă ciudat şi bănuieşti că este bolnav? Întreabă veterinarul pe acest site sau citeşte articolele deja publicate aici despre cele mai des întîlnite simptome cu care se poate confrunta patrupedul tău. Aici există şi o secţiune cu sfaturi pentru posesorii unor animale exotice precum şopîrlele sau broaşate ţestoase.

www.animalaid.com.au

Ai un animal de casă dar nu ştii cum să îl îngrijeşti? Aici găseşti toate informaţiile necesare pentru a crea un cămin perfect pentru noul tău animal de casă. În cazul în care copilul tău a venit de la şcoală cu un pisoi sau cu un căţel recuperat de pe străzi, aici poţi să consulţi sfaturile specialiştilor care îţi explică detaliat cum trebuie să îi amenajezi spaţiul în care doarme, cu ce e bine să îl hrăneşti în funcţie de vîrstă sau cum poţi să îi dai de lucru pentru a nu-ţi strica mobilierul. Apoi poţi citi despre experienţele prin care au atrecut alţi posesori de animale cu membrii patrupezi ai familiei.

www.petwellbeingblog.com
Blog cu şi despre animale de casă, pe care autorii îl aduc la curent săptămînal cu cele mai noi informaţii din domeniul veterinar. Dacă animalul tău de casă are o problemă de natură fizică, poţi verifica aici simptomele pentru a descoperi sursa care îi afectează sănătatea. În plus, poţi afla mai multe informaţii despre diete potrivite pentru animăluţul tău sau detalii despre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a călători împreună cu tine.

www.petwebsite.com

Site-ul este destinat tuturor posesorilor de hamster, care pot citi aici toate detaliile necesare îngrijirii unui astfel de animal. Află obligaţiile pe care trebuie să le respecţi după ce te-ai hotărît să adopţi un rozător pentru a-l transforma într-un animal de casă fericit şi vioi. Aici găseşti toate informaţiile despre cum trebuie să alegi un hamster, regulile sale de împerechere şi modul de îngrijire.

www.tips-advice-for-you.info
Cum alegi plantele pentru acvariu şi cum le îngrijeşti? Ce implică un acvariu cu corali sau cum trebuie să ai grijă de o pisică de mare? Indiferent dacă ai un acvaraiu extrem de scump sau trebuie să te mulţumeşti cu cîţiva peştişori exotici aici găseşti răspunsul unei serii de întrebări privind domeniul acvaristicii. Site-ul este structurat pe categorii bine delimitate, trebuie doar să alegi informaţiile care se potrivesc acvariului tău.

www.petsblogs.com
Cum alegi cea mai bună colivie pentru zburătoarea ta? Cum îţi dresezi pisica să meargă în lesă? Dacă ai un acvariu echilibrat, potrivit peştilor pe care îi deţii? Acest blog îşi propune să răspundă tuturor întrebărilor de acest gen prin intermediul utilizatorilor care notează aici experienţele prin care trec animalele lor de casă. Asfel, poţi afla trucurile de bază pentru a-ţi dresa cîinele, poţi citi cele mai importante informaţii atunci cînd vine vorba de îngrijirea chinchillelor sau, dacă eşti un fan al modei, studiază ultimele tendinţe… pentru animale, binenţeles.

www.cutzu.ro
După cum spune şi numele site-ului, întreabă veterinarul, de data aceasta în limba română, atunci cînd nu ştii ce hrană este potrivită pentru animalul tău sau ce precauţii trebuie să îţi iei în cazul căldurii excesive care poate să îi dăuneze. După ce te-ai lămurit cum stă treaba la tine în casă, poţi citi ultimele ştiri cu şi despre animale cu stăpîn.

www.horsepoint.com.au

Nu toate persoanele care iubesc caii pot spune că ştiu cum să îi îngrijească, aşa că autorii acestui site oferă cele mai variate informaţii privind aceste animale. Află cum îl protejezi de răceală, vezi care sînt exerciţiile care îl menţin în formă, informează-te despre cum trebuie să îi speli sau consultă sfaturile privind primul ajutor pe care trebuie să i-l acorzi în caz de accident. După cum spun şi cei care oferă aceste sfaturi, nu ştii niciodată cînd îţi vor fi de folos aceste informaţii care pot salva viaţa calului tău.

×
Subiecte în articol: casa poţi zoom pe net