x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Nu ai să găseşti aceste lucruri în cărţile de istorie: Ce secret ascundea Napoleon

Nu ai să găseşti aceste lucruri în cărţile de istorie: Ce secret ascundea Napoleon

11 Oct 2013   •   12:04
Nu ai să găseşti aceste lucruri în cărţile de istorie: Ce secret ascundea Napoleon

Cu toate că cercetătorii au descoperit că până în prezent pe Pământ s-au născut peste 100 de miliarde de oameni, doar o mică parte din ei au rămas în istorie. Printre aceştia, se numără şi Napoleon Bonaparte, Albert Einstein şi Charlie Chaplin, oameni care au avut un important impact asupra lumii, dar care, ca orice altă persoană, au avut numeroase secrete, multe dintre ele fiind îngropate odată cu trupurile lor, scrie RomâniaTV.NET.

Citeşte şi 22 de informaţii pe care nu le vei citi NICIODATĂ în cartea de ISTORIE: De ce îşi rădeau EGIPTENII SPRÂNCENELE

De-a lungul timpului, despre Napoleon Bonaparte s-au spus multe lucruri, fiind unul dintre puţinele persoanje care au vrut să cucerească întreaga Europă. Cu toate că poveştile spun despre el că era mic de statură, se pare că bărbatul avea o înălţime de 170 de centimetri, ceea ce era normal pentru un francez din perioada respectivă.

Citeşte şi Lumea a fost la minute distanţă de un RĂZBOI NUCLEAR, din cauza unui preşedinte TREZIT din SOMN

Cu toate că sunt cunoscute luptele sale şi mâna lui de fier, există numeroase persoane care nu ştiu că el a avut o copilărie nefericită, după ce tatăl său a murit de cancer de stomac atunci când Napoleon era doar copil, lăsând familia fără niciun ban, dat fiind faptul că era un parior înrăit. Mai mult, micul Bonaparte a fost luat în derâdere atunci când se afla la şcoală, deoarece era un tocilar şi jumătate care avea un puternic accent de corsican.

Află mai multe lucruri pe care nu le găsi în cărţile de istorie pe RomâniaTV.NET.

×