x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Abonamentele Orange pentru iPhone 3G S: de la 19 la 59 de euro

Abonamentele Orange pentru iPhone 3G S: de la 19 la 59 de euro

de Alexandru Radescu    |    28 Iul 2009   •   00:00

Începand de mâine, 29 iulie, clienţii Orange pot să comande online primele 100 iPhone 3GS disponibile in www.orange.ro/magazin-online.



Clienţii care doresc să cumpere un iPhone 3GS pot alege unul dintre cele trei noi abonamente în valoare de 19, 39, respectiv 59 € pe luna (TVA inclus). Acestea vin cu minute naţionale, SMS-uri si MMS-uri, care se adaugă la pachetele existente. În funcţie de tipul de abonament, perioada contractuală şi modelul ales, preţul noului iPhone 3GS variază între 199 euro şi 519 euro.

iPhone 3GS este aproape de două ori mai rapid decât varianta anterioară 3G, dispunând de conectivitate HSDPA la viteze de până la 7,2 Mbps. Camera foto a fost îmbunătăţită, de la 2 la 3MP, fiind incluse şi funcţii de editare foto şi upload direct de pe internet sau prin MMS. iPhone 3GS vine echipat cu OS 3.0, care adaugă noi funcţii si servicii (mesaje multimedia, funcţiile Copy, Cut si Paste etc).

iPhone 3GS va fi disponibil în Romania in variantele: negru, pentru modelul cu memorie de 16 GB, alb şi negru, pentru modelul cu memorie de 32 GB.

Lansarea oficială va avea aloc pe 31 iulie, ora 0.00, la Orange Concept Store.

Se actualizeaza.

×
Subiecte în articol: IT iphone preţuri 3gs