x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Adrese utile - Afla noutatile pe internet

Adrese utile - Afla noutatile pe internet

de Dan Dinu    |    13 Iul 2006   •   00:00
Adrese utile - Afla noutatile pe internet

De cate ori ai avut chef de ceva nou si pur si simplu nu ai stiut unde sa cauti? De cate ori ai avut nevoie de ceva si nu ai stiut unde sa gasesti? Astazi iti vom prezenta cateva site-uri folositoare la casa omului. Fie ca vrei ceva nou la cina, fie ca vrei sa pleci in excursie si nu stii drumul, tot internetul e solutia.

  • http: //www.culinar.ro/
    Te-ai saturat de aceeasi mancare la cina? Cartea de bucate traditionala e depasita, incearca o versiune online. Cu aproape 6.000 de retete culinare din aproape toate colturile lumii, culinar.ro este asistentul bucatar perfect. Mancarurile sunt catalogate in functie de felul de mancare, durata de preparare, specific national si regimuri alimentare. Daca stii cu certitudine ce iti doresti, poti folosi functia de cautare pentru a gasi un anumit fel de mancare.

  • http://www.paginialbe.ro/
    Nu gasesti numarul de telefon al unei persoane si nu ai nici un chef sa dai banii pe softuri cu baze de date intregi, ori, mai grav, sa asculti vocea nazala a centralistei. Poti sa ceri ajutorul Paginilor Albe. Gasesti acolo o pagina unde poti cauta numere de telefon dupa nume, localitate si adresa. Acesta contine atat posibilitatea de cautare a abonatilor de telefonie fixa, cat si in Pagini Aurii (pentru companii).
    Un dezavantaj ar fi ca site-ul nu are posibilitatea de a cauta o persoana dupa numarul de telefon, dar viata privata are prioritate.

  • http://www.gnoosic.com/
    Acest site vine in ajutorul melomanilor care si-au ascultat trupele preferate atat de mult timp, incat simt nevoia de o schimbare.
    Sa sune frumos ca X, sa aiba si influente de la Y, si sa aiba versuri originale ca Z. Gnod este un sistem automat de catalogare media, care face exact acest lucru. Iti propune o formatie muzicala in functie de muzica si formatiile tale preferate, astfel ca nu va mai trebui sa asculti mereu aceeasi formatie Country.

  • http://www.rac.co.uk/web/routeplanner/
    Felicitari, te pregatesti sa pleci in vacanta cu masina. E vorba de o excursie in strainatate, felicitari de doua ori! Harta interactiva de la rac.co.uk este o modalitate excelenta de a crea un traseu optim pentru calatorie. Traseul tine cont chiar si de dorinta utilizatorului de a folosi mai mult autostrazile sau chiar de a evita drumurile cu taxa, unde este cazul. Harta este foarte bine pusa la punct, inclusiv pentru rutele romanesti. Traseele intre orasele din Romania sunt foarte bine detaliate, iar optiunea de a alege orase prin care sa treci este foarte folositoare pentru planificarea excursiei. Mai ramane sa avem si noi drumuri cumsecade.

  • http://www.pandora.com/
    Un radio online unde iti poti seta preferintele muzicale: artisti sau melodii preferate. Site-ul trimite catre computerul tau numai melodiile din acelasi gen, cu preferintele alese.
    Ai posibilitatea sa creezi mai multe tipuri de radio-uri interschimbabile, astfel ca puteti asculta atat muzica folk cat si rock’n’roll fara sa fii nevoit sa schimbi preferintele de fiecare data. Poate fi folosit cu succes in combinatie cu gnoosic.com, pentru a crea un playlist perfect.
  • ×