x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Amintiri digitaleSpune adio batranului tau aparat foto cu film

Amintiri digitaleSpune adio batranului tau aparat foto cu film

13 Iul 2006   •   00:00

Din sumar: Fotbal pe plasme si proiectoare / Smartphone multimedia / Retele de cartier - Razboi de cartier / Test hardware - Cum iti alegi camera foto? / Life style - Ce poti face cu o camera digitala / Cosmetizeaza-ti colectia foto / Cumparaturi online - Certificatele digitale / Focus Sat se relanseaza in forta / Afla noutatile pe internet / Cum trimiti fisiere gigantice / Securitate informatica - 6 locuri pe unde vin hackerii / Incearca un antivirus! / Jocuri - Tomb Raider Legend /



ADIO, AMANTA!


editorial de CRISTIAN IONITA
Vecina si-a luat camera. Nu stiu unde o tine, in telefon, in geanta, ascunsa in buzunarul de la piept, dar sigur si-a luat camera.
S-au dus vremurile cand vedetele erau vanate de cativa meseriasi cu teleobiective, de le pozau de la un kilometru si amprentele digitale, pardon! Acum, divele sunt pozate in grup, de la mica distanta, de o armata de paparati. Paparazzi ai batrani nu stiu din ce mai traiesc. Pai, iti trebuia meserie, tata, sa pozezi o diva. Carai 20 de kile de echipament, te asezai in pozitie… iti mai spargea gagiu camera.
Acum scoti digitala, apesi pe buton si gata. Nici nu stie ce a lovit-o. Beleaua mare e ca sunt atat de multe camere pe metru patrat, incat nici nu mai trebuie sa fii vedeta ca sa ai propriii paparati.
O stiti pe tanti Sofrona, de la unu? Sta toata ziua la fereastra si contorizeaza cine a intrat in bloc. Are camera de un megapixel.
Cand sta la barfa cu vecinele de la parter are si dovada: "Pai, asta e Costel, soro! Uite cu ce pustoaica umblaaaaa. Sa vezi cand o vedea nevasta-sa!".

×