x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Aplicaţia Salvamont, disponibilă şi pe iPhone

Aplicaţia Salvamont, disponibilă şi pe iPhone

de Alexandru Radescu    |    04 Mar 2013   •   18:49
Aplicaţia Salvamont, disponibilă şi pe iPhone

Începând de astăzi, aplicaţia Salvamont este disponibilă gratuit si utilizatorilor de iPhone. Prin intermediul aplicaţiei, echipele Salvamont pot localiza mai usor turiştii care se aventurează pe traseele montane. De asemenea, de astazi, clientii Vodafone vor putea apela, gratuit, numărul de telefon mobil 0Salvamont (0725.826.668).

Aplicatia Salvamont are noi functionalitati disponibile atat pentru utilizatorii de iPhone, inclusiv iPhone 5, dar şi pentru cei cu smartphone cu Android. Turiştii au la dispoziţie informaţii despre 30 de pârtii de schi noi şi 50 de trasee din munţii Semenic, Retezat, Gutâi, Feleac şi muntii Gilăului. Mai mult, în aplicaţie ai posibilitatea de a localiza cabanele aflate pe o rază de 10 km.

Persoanele care descarcă aplicaţia, pot trimite în timp real către dispeceratul Salvamont informaţii despre coordonatele geografice sau nivelul bateriei di smartphone. Aplicatia oferă informaţii utile despre starea vremii, trasee montane, contactele şi locaţiile cabanelor din ţară şi informatii despre 100 de pârtii de schi. Clientii Vodafone beneficiaza de trafic de date gratuit, in cadrul aplicatiei.

×
Subiecte în articol: salvamont aplicatie iphone