x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Apple ar urma să lanseze în scurt timp un iPhone low-cost şi un iPad 5G low-cost

Apple ar urma să lanseze în scurt timp un iPhone low-cost şi un iPad 5G low-cost

06 Feb 2022   •   09:30
Apple ar urma să lanseze în scurt timp un iPhone low-cost şi un iPad 5G low-cost

Apple ar urma să lanseze în scurt timp un iPhone low-cost şi un iPad 5G low-cost. Este de aşteptat să fie o lansare în format online, informeaza Bloomberg.

Lansarea ar fi prima de la Apple din octombrie 2021, când a dezvăluit noile laptopuri MacBook Pro. Este de aşteptat să fie o lansare în format online, potrivit Bloomberg. Apple a organizat evenimente virtuale de la începutul pandemiei Covid-19, în martie 2020.

Apple oferă în prezent un iPhone low-cost numit iPhone SE, care a fost introdus în primăvara anului 2020 şi se vinde la preţul de 399 de dolari. Este cel mai recent model de iPhone cu senzor de amprentă Touch ID de la Apple. Modelul actualizat ar putea avea acelaşi design, dar un procesor mai rapid şi suport 5G.

Se aşteaptă ca noul iPad să fie o versiune actualizată a iPad Air. Dispozitivul respectiv a fost actualizat ultima dată în octombrie 2020 şi se vinde în prezent la preţul de 599 de dolari.

Apple iPad a fost singura linie majoră de produse care a raportat o scădere a vânzărilor, potrivit datelor din ultimul trimestru al anului trecut.

Lansările de dispozitive low-cost ale Apple sunt mai puţin importante pentru companie decât lansările sale tradiţionale din toamnă, care dezvăluie modelele de iPhone high-end, mai scumpe şi mai profitabile, înainte de sezonul cumpărăturilor de sărbători.

Apple ar putea sincroniza evenimentul de lansare cu lansarea oficială a iOS 15.4, cea mai recentă versiune a software-ului pentru iPhone. IOS 15.4 se află în prezent în faza de testare beta. Este de aşteptat să includă mai multe funcţii noi, inclusiv posibilitatea de a utiliza recunoaşterea facială pentru a debloca dispozitivul în timp ce porţi o mască şi noi emoji.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Apple