x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget AT&T continuă investiţiile în România

AT&T continuă investiţiile în România

06 Apr 2010   •   00:00

Gigantul american AT&T va investi în acest an în extinderea şi/sau modernizarea reţelelor de comunicaţii electronice din mai multe ţări, printre care şi România.

Planul de investiţii de un miliard de dolari prezentat marţi de AT&T prevede creşterea capacităţii de furnizare de servicii pentru marile companii, extinderea operaţiunilor care vizează îndreprinderile mici şi mijlocii din SUA, dar şi extinderea reţelei globale a grupului.

Astfel, AT&T va instala sau moderniza noduri de reţea în vederea introducerii de noi tehnologii, inclusiv asigurarea accesului clienţilor la servicii de reţea de înaltă viteză (gigabit ethernet) în mai multe ţări din Europa, Asia şi America Centrală şi de Sud, printre care şi România, potrivit unui comunicat din partea grupului.

AT&T este prezent în România prin firma AT&T Global Network Services Romania, din Bucureşti, care oferă servicii de linii inchiriate, de transmitere a datelor şi de acces la internet destinate în principal companiilor.

AT&T România are o cifră de afaceri anuală de peste 1,5 milioane euro.

Gigantul american AT&T, înfiinţat în 1885 sub denumirea American Telephone & Telegraph. Grupul oferă servicii de telecomunicaţii şi comunicaţii electronice în SUA şi în întreaga lume printr-o reţea de firme şi companii reunite într-o structură tip holding.

AT&T a avut anul trecut venituri totale de 123 miliarde de dolari şi un profit net de 12,5 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: redactie