x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Black Friday, varianta electro-IT românească

Black Friday, varianta electro-IT românească

de Alexandru Radescu    |    24 Noi 2011   •   14:22
Black Friday, varianta electro-IT românească

Cu origini pe taram nord-american, “Black Friday' (25 noiembrie) marcheaza debutul cumparaturilor “de Craciun' in SUA, fiind prima vineri dupa Ziua Recunostiintei. De regula, magazinele ofera cele mai mari reduceri de preturi iar cozile la mall sau hypermarket se formeaza din timpul noptii. Se estimeaza ca 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor.

Iata ca retailul electro-IT din Romania se conecteaza la aceasta sarbatoare “consumista' si Black Friday intra in calculele de sfarsit de an la emag.ro, Flanco, pcgarage.ro etc.

"Numai prin aceasta actiune, eMAG si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro' este de parere Iulian Stanciu, presedintele grupului de companii eMAG, Flanco, Asesoft Distribution.

“Am pregatit un stoc de peste 30.000 de produse si ne asteptam ca acest eveniment sa genereze cel mai mare numar de vizitatori si de comenzi intr-o singura zi,' a declarat Radu Apostolescu, Vicepresedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Reducerile din campania Black Friday vor ajunge pana la 60% in cazul multor produse electro-IT, arata oficialii eMag. Clientii pot lua cu asalt magazinele/showroom-ul incepand cu ora 5, dimineata.

La pcgarage.ro, comenzile pot fi plasate incepand cu ora 24.00, reducerile fiind disponibile pana pe 27 noiembrie, la toate categoriile de produse (in limita stocului).

×