x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Brazi comandati de pe Internet

Brazi comandati de pe Internet

12 Dec 2004   •   00:00

Pomul de Craciun poate fi acum ales si comandat direct din fata calculatorului, de pe Internet. In cateva ore este livrat direct la domiciliul clientului. Dupa Revelion, este suficient un telefon, iar bradul va fi ridicat de cei care l-au adus.


ALEXANDRU RADESCU

Click pentru a mari imaginea
OFERTA. Bradul din imagine este disponibil prin Internet si asteapta sa fie impodobit
Sarbatorile de iarna par a-si gasi intregul farmec in jurul bradului impodobit. Cei care obisnuiesc sa petreaca Nasterea Domnului in preajma Pomului de Craciun cunosc si partea mai putin placuta a Sarbatorii: alergatura prin piete dupa un brad.

Exista acum si o alternativa: alegerea si comandarea bradului de pe Internet, de la adresa www.floridelux.ro. Peste 1.000 de brazi adusi din Danemarca, la preturi care incep de la 2.000.000 si ajung la 18.000.000 de lei, in functie de inaltime (cuprinsa intre 1 si 6 metri). Pentru Bucuresti, livrarea este gratuita, bradul ajungand la adresa in cateva ore dupa ce s-a facut comanda. Iar daca vi se pare ca o ramura nu sta cum "trebuie", il puteti refuza si vi se va aduce altul. Pentru comenzile din afara Capitalei, cererea se face cu minimum patru zile inainte, la pretul bradului adaugandu-se cel al transportului: intre 7.000 si 10.000 de lei/kilometru.

PENTRU COMODITATE. Faptul ca "iti vine bradul acasa", printr-un mail sau un telefon (detaliile le gasiti pe site) nu este singurul aspect al comoditatii oferit de afacerea on-line "Pomi de Craciun". La noi inca mai domneste prostul obicei ca, dupa Sarbatori, bradul sa fie aruncat de la balcon. Seara, cand "nu vede nimeni". Echipa de la floridelux.ro se ofera sa ne scape de brad. Ei l-au adus, ei ni-l scot din apartament. Mai mult, contra unei sume de 400.000-500.000 de lei, o sa vi se faca si curatenie in casa. Cu alte cuvinte: o menajera o sa vina "sa dea cu aspiratorul", stiut fiind faptul ca pe masura ce se usuca, si mai ales la scoaterea din casa, o multime de ace de brad se imprastie pe jos.

SUPORT. Si daca tot suntem la capitolul comoditate, bradul pe care l-ati comandat pe Internet, poate ajunge la destinatie gata "incaltat" cu un suport de lemn.
Aceasta optiune va costa 300.000 de lei in plus.

SITE-URI
Exista o sumedenie de site-uri romanesti care vand flori pe Internet. Gasiti si aranjamente de Craciun, cu crengute de brad, lumanari rosii, globulete si asa mai departe. Preturile variaza intre cateva sute de mii de lei si cateva milioane de lei. Puteti face o vizita la www.cadoultau.ro sau la www.dorderomania.com, magazine virtuale care si-a deschis cate un "raion" dedicat Craciunului. De la www.romanianflowershop.com puteti trimite flori oriunde in Romania. Daca vreti sa aveti de unde alege, puteti face o vizita si pe la www. buchet.ro, www.romcadou. com, www.eflori.ro sau www.1cadou.ro.

BUCHET
De la Floridelux.ro se pot comanda si buchete de flori, iar pentru perioada Sarbatorilor de iarna exista o bogata oferta de aranjamente florale. Acest serviciu este disponibil exclusiv in Bucuresti, iar livrarea este gratuita. La preturi cuprinse intre 200.000 si 1.000.000 puteti sa alegeti variate aranjamente.

×
Subiecte în articol: IT