x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Broadband Vodafone la 21,6Mbps în 15 noi localităţi

Broadband Vodafone la 21,6Mbps în 15 noi localităţi

de Alexandru Radescu    |    06 Apr 2010   •   00:00

Vodafone România a extins aria de acoperire a reţelei HSPA+, care permite acces mobil la Internet cu viteze de până la 21,6 Mbps pentru download şi de până la 5,7 Mbps pentru upload, într-un număr de 15 noi localităţi, în plus faţă de Bucureşti.

În afară de Bucureşti, reţeaua HSPA+ a operatorului acoperă Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Piteşti, Oradea, Târgu-Mureş, Satu Mare, Mamaia şi Bran.

Serviciile de broadband mobil la viteze HSPA+ sunt disponibile clienţilor Vodafone România, rezidenţiali sau companii, prin abonamentul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic iniţial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 euro/lună (TVA inclusă).

Traficul de date care depăşeşte 16 GB nu va fi taxat suplimentar, însa viteza corespunzătoare acestuia va fi de până la 128 kbps pentru descărcare şi 64kbps pentru încărcare.

Vodafone a fost primul operator care a lansat comercial serviciile HSPA+ în Romania, în septembrie 2009, disponibile iniţial în cele mai importante centre de business, zone rezidenţiale, precum şi mai multe spaţii exterioare din Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: redactie