x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Campionatul Naţional de SMS-uri

Campionatul Naţional de SMS-uri

de Alexandru Radescu    |    29 Oct 2008   •   00:00

Cei mai rapizi "chatteri” din România se pot întrece în Campionatul Naţional de SMS-uri.




Găzduit de www.born2chat.ro, concursul se desfăşoară timp de 30 de zile şi este organizat de Orange si LG. După înregistrarea pe site, fiecare participant va fi identificat prin numărul de celular. Un contor va afişa numărătoarea inversă, iar atunci când va ajunge la 0 va apărea pe site un mesaj. Mesajul trebuie trimis cât mai rapid prin SMS la numarul 1821. .

În fiecare zi, participantul care a tastat şi trimis cel mai rapid mesaj va câştiga un telefon LG KS360 cu tastatură qwertye Numărul de participări pe zi ale unui concurent este de maxim 5. Câştigătorii telefoanelor LG KS360 se vor întâlni faţă-n faţă la marea finală ce va avea loc pe data de 6 decembrie, în Bucureşti, la Orange Concept Store.

Participantii la finala Campionatului national de SMS vor fi împărţiţi în 5 grupe preliminare de câte 6 concurenti; concurenţii din fiecare grupă vor participa simultan la transmiterea prin SMS a aceluiaşi text. Finalistul va primi titlul de campion naţional şi un premiu de 3000 de euro. Participanţii din marea finală vor concura exclusiv cu telefonul LG KS360 .

×
Subiecte în articol: IT