x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon G12, un Powershot vârf de gamă

Canon G12, un Powershot vârf de gamă

de Alexandru Radescu    |    11 Noi 2010   •   00:00
Canon G12, un Powershot vârf de gamă

Canon a adus pe piaţa din România noul Powershot G12, cel mai performant model din serie. Este disponibil la preţ de 2.500 lei, TVA inclusă.



PowerShot G12 este primul model din seria G echipat cu sistemul Canon HS - un ansamblu format dintr-un senzor CCD ultra-sensibil, de 10.0 MP, şi un procesor DIGIC 4 conceput să ofere imagini de calitate în toate condiţiile de iluminare.

Pentru prima dată prezent la un model din seria G, PowerShot G12 oferă înregistrare video  HD (720p) la 24fps şi sunet stereo. Efectul Miniature este disponibil şi pentru înregistrarea video şi adaugă noi dimensiuni filmelor prin captura de cadre la o rată scăzută pentru efecte speciale.

O nouă opţiune Auto ISO permite utilizatorilor să configureze în prealabil setările maxime de ISO pe care doresc să le utilizeze în timpul fotografierii  şi să specifice modalitatea prin care camera va selecta viteza implicită ISO, pentru a obţine cel mai bun echilibru între calitatea imagini şi rapiditatea la fotografiere.

Dotările modelului PowerShot G12 integrează un set de lentile wide-angle de 28 mm şi zoom optic 5x. Camera beneficiază de tehnologia Hybrid IS, care creşte eficienţa stabilizatorului optic de imagine atunci când se fotografiază în modul macro, modelul putând focaliza până la o distanţă de 10 mm faţă de subiect.

La fotografierea de pe un trepied, PowerShot G12 face trei fotografii cu expuneri diferite ale aceleaşi scene înainte de a analiza şi crea o singură imagine finală.

Pentru a urmări subiecţii aflaţi în mişcare, sau pentru a ajuta la obţinerea de rezultate creative, noul mod Tracking AF a fost adăugat modelului PowerShot G12.

×
Subiecte în articol: gadget