x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Canon Selphy CP800 - Imprimanta de „buzunar”

Canon Selphy CP800 - Imprimanta de „buzunar”

de Alexandru Radescu    |    09 Mar 2012   •   21:00
Canon Selphy CP800 - Imprimanta de „buzunar”

Recunosc, am exagerat putin dimensiunea buzunarului, dar Canon Selphy CP800 este cea mai 'compacta' fotoimprimanta pe care am testat-o pana in prezent, cu o silueta care nu atinge un kilogram: 177 x 134 x 69 mm. Si putem sa mergem cu glumele si mai departe: Selphy CP800 este atat de mica, incat nici o hartie foto cu dimensi­uni de carte postala (10x15 cm) nu poate fi prelucrata, in intregime, in interior!

Iar acest detaliu poate atrage simpatia, interesul copiilor fata de aceasta 'jucarie'. Adevarul este ca o hartie foto cu dimensiuni 10x15 cm este scosa la vedere, partial, din imprimanta in timpul procesarii, asa ca se poate urmari cum culorile din cartus ocupa, pe rand, hartia. De asemenea, poate imprima si pe hartie 12x9 cm, timpul de prelucrare a imaginii fiind sub 1 minut (aproximativ 50 de secunde).

Dimensiunile reduse ale imprimantei nu afecteaza calitatea ridicata a fotografiilor imprimate, regasind pe hartie culorile calde specifice echipamentelor Canon (300 x 300 dpi rezolutie maxima). Im­primanta Selphy CP800 citeste atat de pe carduri de memorie (format Compact Flash, Memory Stick PRO, SD, micro SD etc.), fiind dotata si cu port USB.

Pentru a avea un control asupra imaginilor selectate pentru printare, mode­lul vine si cu un ecran rabatabil de 2,5 inci (6,5 cm). Producatorul asigura si o serie de functii de editare a fotografiilor, fiind incluse: mod corectare ochi rosii, cu margini, imprimare data etc.
Canon Selphy CP800 se gaseste pe piata in variante alb si negru, putand fi achizitionata la un pret mediu de 450 de lei.

×
Subiecte în articol: tehnică