x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cele mai bune alternative la MacBook Pro

Cele mai bune alternative la MacBook Pro

26 Iul 2017   •   14:50
Cele mai bune alternative la MacBook Pro

Dacă îţi doreşti un laptop premium, puternic, însă destul de mic şi de uşor, probabil că primul care îţi vine în minte este MacBook Pro de la Apple. Pentru cei care nu sunt fani MacBook, The Guardian a realizat o listă cu alternative la varianta Apple de laptop.

Dell XPS 13

De când a devenit o companie privată, Dell a reuşit să ajungă o companie care reuşeşte să realizez computere cu un design reuşit, iar XPS 13 este, probabil, cel mai reuşit laptop performanţe-design.

Dell XPS 13 are ultima generaţie de procesoare Intel Core i5 sau i7, o grafică Intel HD620 sau Intel Plus 640 şi poţi alege, de asemenea, între varianta de 8 sau 16 GB RAM, însă cel mai bun lucru legat de XPS 13 este ecranul cu un design atractiv. Este disponibil full HD, însă opţiunea QHD+ este cea care îl face laptopul cu cel mai bun ecran de pe piaţă de la momentul actual.

HP Envy 13

Performanţa se ridică la nivelul concurenţei, însă se chinuie puţin în ceea ce priveşte jocurile şi face puţin mai mult zgomot de la ventilator decât Dell XPS 13. Bateria rezistă în jurul a şapte ore.

Zona unde Envy 13 a pierdut cel mai mult este cea legată de materialele care nu îi oferă garanţia durabilităţii.

Razer Blade Stealth

Razer Blade Stealth este o intrare interesantă în această zonă a firmei de gaming Razer. Laptopul este pe de o parte ultrabook, iar pe de altă parte PC pentru gaming, ceea ce îl face extraordinar.

Închis, capacul din aluminiu îl face săpară şi să se simtă premium. Razer Blade Stealth are un procesor Core i7, grafică HD620 ŞI 16 GB RAM. Tastatura este excelentă, confortabilă. Bateria rezistă în jur de 6 ore 50, ceea ce înseamnă că nu îţi poţi lăsa încărcătorul acasă pentru a-l folosi la muncă.

Microsoft Surface Laptop

Primul laptop Microsoft este unul dintre cele mai bune laptop-uri disponibile cu Windows 10. Tastatură îmbrăcată în alcantara şi un design minimalist, Surface are aspectul unui laptop premium.

Performanţa este în rând cu competiţia: procesoare Core i5 sau i7, şi cu o baterie care rezistă în jurul a 10 ore. Îl poţi cumpăra cu Windows 10 S, pe care îl poţi schimba gratuit cu Windows 10 Pro până la sfârşitul anului.

Huawei MateBook X

Primul laptop de la Huawei este unul dintre cele mai subţiri şi mai uşoare laptop-uri disponibile pe piaţă, cu un procesor Intel Core i5 sau i7 “U-series”. Performanţele sunt bune, putând îndeplini sarcini fără un efort prea mare. MateBook X are cel mai frumos design de laptop dintre cele prezentate în listă.

Bateria, în schimb, rezistă până la şapte ore.

 

 

 

 

×