x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget CERF 2010, anulat

CERF 2010, anulat

de Alexandru Radescu    |    27 Apr 2010   •   00:00

Singura expoziţie a industriei IT&C din România, CERF, “sare” peste ediţia din 2010. Organizatorul Expotek a anunţat amânarea ediţiei din acest an.



"Economia românească şi în special piaţa IT&C nu sunt în acest moment capabile să susţină un eveniment specializat de anvergură în acest domeniu. Răspunsurile negative primite din partea potenţialilor expozanţi confirmă situaţia dificilă pe care o traversează companiile româneşti", se arată în comunicatul organizatorilor.

Adevărul este că în ultimii ani, CERF-ul a decăzut, tot mai multe companii retrăgându-se de la eveniment acuzând preţurile ridicate, lipsa unor idei în organizare iar interesul publicului a scăzut şi în condiţiile bogatelor surse de informare de pe internet.

Ediţia din 2009 a fost una foarte restrânsă. Rebrand-uit ca "business-to-business" şi adunat într-o singură hală, târgul a tăiat astfel orice punte către publicului larg.
Totuşi, organizatorii încearcă pentru 2010 "alte evenimente specializate sub marca CERF. Aceste evenimente sunt prevăzute pentru cea de-a doua parte a anului 2010".

Pe aceeaşi temă:

- Ce a mai rămas din CERF

- CERF in descompunere

- Pseudo CERF

×
Subiecte în articol: redactie