x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Computerul, de la corigenta la nota 10

Computerul, de la corigenta la nota 10

20 Apr 2006   •   00:00
Computerul, de la corigenta la nota 10

Convins de rugaminti fierbinti, i-ai cumparat pustiului un PC. Acum il prinzi ca se joaca pe furis cine stie ce jocuri in retea, iar notele au inceput sa-i scada. Ii interzici sa mai stea la butoane sau gasesti o modalitate sa impaci computerul cu catalogul?

Exista o solutie: cu cat pustiul va petrece mai mult timp la computer, cu atat notele din catalog vor fi mai mari. Nu e nici un fel de magie, trebuie doar sa instalezi un program care sa-l ajute sa invete in timp ce se joaca. Se poate chiar si la geometrie. Partea frumoasa este ca se poate distra jongland cu teoremele ce par atat de putin prietenoase pentru copii daca ii pui sa le invete pe de rost.

Intuitext, liderul pe piata de software educational din Romania, lanseaza o serie unica de produse dedicate geometriei pentru gimnaziu: "Geometrie: intre joc si nota 10".

Programul a fost creat impreuna cu renumiti profesori de matematica si psihopedagogi.

Este primul program software educational, creat dupa programa scolara romaneasca, ce trateaza integral capitole din geometria pentru gimnaziu. Intreaga serie de produse urmeaza firul unei povestiri petrecute in Egiptul antic, unde Euclid rezolva miraculos problemele pe care i le pune in carca faraonul. Urmarind povestea lui Euclid, elevul participa la rezolvarea enigmelor gasind solutii pentru problemele de geometrie.

Pentru cei pasionati de matematica, Intuitext, divizia de software educational a companiei SOFTWIN, a lansat de curand si Gazeta Matematica - Editie Electronica (1895-2004), cea mai bogata colectie matematica din Romania, ce cuprinde peste 80.000 de probleme si articole. Mai multe detalii gasiti la

Click pentru a mari
www.intuitext.ro
×