x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Confort fără fir

Confort fără fir

04 Aug 2007   •   00:00

Wireless, laser, totul trebuie să fie neapărat fără fir, să aibă căt mai multe scurtături, să ne uşureze navigarea, noi trebuie să facem căt mai puţin efort.

Wireless, laser, totul trebuie să fie neapărat fără fir, să aibă căt mai multe scurtături, să ne uşureze navigarea, noi trebuie să facem căt mai puţin efort. Aceasta ar fi o scurtă descriere a unui standard de confort căruia Microsoft i se conformează prin oferta de periferice Wireless Laser Desktop 6000. O dovadă ar fi că in cutie găseşti şi cele patru baterii necesare funcţionării mausului şi tastaturii, deci nu te mai enervezi pentru că trebuie să mai dai o fugă la magazin.

UTILIZARE. Conectarea este simplă: conectezi receiver-ul la un port USB şi apeşi butoanele de pornire ale tastaturii şi mausului. Tastatura atenuează impresia de masivitate printr-un suport delicat al incheieturii, cu aspect de piele, care sugerează un nivel ridicat de calitate şi prin designul curbat. Următorul lucru pe care il remarci este abundenţa tastelor-scurtături care sunt impărţite in două zone: cele din partea de sus sunt folosite pentru controlul media (volum, schimbarea melodiilor), jumătate fiind dedicate paginilor web sau directoarelor favorite. Pe partea stăngă sunt butoane care au desene sugestive pentru funcţiile pe care le indeplinesc (messenger, mail, calendar etc.), ele putănd fi reprogramate. Un alt aspect interesant este faptul că tastele au dimensiuni diferite, in funcţie de gradul de utilizare a literei corespunzătoare. Tastatura are un led care vă va arăta cănd bateriile sunt pe sfărşite.

Şoricel. Mausul foloseşte o tehnologie laser de inaltă definiţie şi se distinge prin design elegant, ergonomic (potrivit pentru dreptaci). Aveţi la dispoziţie o rotiţă de scroll silenţioasă, două butoane, back şi forward şi o rezoluţie de 1000 DPI. Dacă sunteţi un jucător impătimit, acest tip de maus nu este cel mai potrivit: este destul de voluminos, iar greutatea este de luat in seamă (cu cele două baterii). Şi mausul, şi tastatura funcţionează perfect la o distanţă de 1,8 metri faţă de receiver.

Suport pentru incheieturi

Tastare simultană a 6 taste

Taste de control multimedia

Raza de acţiune: 1,8 metri

Preţ: 277 lei

(Parteneri autorizaţi Microsoft)

×
Subiecte în articol: gadget