x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Consultanţă pentru ANRCTI

Consultanţă pentru ANRCTI

de Mihai Manole    |    27 Noi 2007   •   00:00
Consultanţă pentru ANRCTI
Sursa foto: BOGDAN DUMITRESCU/

Concurenţa din sectorul comunicaţiilor electronice este subiectul unui contract de consultanţă de circa 2 milioane de euro.



Concurenţa din sectorul comunicaţiilor electronice este subiectul unui contract de consultanţă de circa 2 milioane de euro.

Autoritatea Naţională pentru Reglementare in Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei a contractat servicii de consultanţă de 2 milioane de euro in vederea analizării şi evaluării nivelului de concurenţă de pe pieţele relevate din sectorul comunicaţiilor.
Contractul in valoare de circa 2 milioane de euro, finanţat din fonduri PHARE, a fost căştigat de un consorţiu din care face parte firma de consultanţă WIK-Consult din Germania şi casa de avocatură Gibson Dunn&Crutcher Trustees Limited, din Marea Britanie. WIK-Consult a mai oferit ANRCTI servicii de consultanţă, intr-un contract anterior, insă pe zona de servicii poştale, şi nu in domeniul comunicaţiilor electronice.


CALENDAR. Contractul se va desfăşura pe o perioadă de 12 luni, pănă in noiembrie 2008. Pănă la sfărşitul anului, ANRCTI va publica planul operaţional de revizuire a pieţelor relevante din sectorul comunicaţiilor electronice, care va cuprinde calendarul activităţilor de definire, analiză şi reglementare a acestor pieţe, stabilit impreună cu echipa de consultanţi.

Autorităţile naţionale de reglementare in domeniul telecomunicaţiilor din UE sunt responsabile cu definirea unor pieţe relevante, asigurarea condiţiilor egale de activitate pentru jucătorii de pe aceste pieţe şi stimularea concurenţei.

×
Subiecte în articol: IT