x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Cumpărături de vară

Cumpărături de vară

04 Aug 2007   •   00:00

Chiar dacă este incă vară şi plin sezon estival, asta nu inseamnă că trebuie să ne petrecem neapărat zilele pe plajă. Pentru cei care doresc să se relaxeze in propria piscină sau cadă şi să rămănă in acelaşi timp informaţi, radioul FM creat special pentru piscină este ideal pentru acest lucru.

Nokia 6110 Navigator

Pentru cei care doresc un telefon adus "la zi" cu cele mai noi tehnologii şi funcţionalităţi, atunci 6110 Navigator ar trebui să fie printre primele variante. Fiind un telefon quadband, nu trebuie să iţi faci probleme că nu va funcţiona in reţeaua ta preferată, iar modulul GPS inclus susţinut de un difuzor puternic te ajută să te orientezi in oraşele mari fără să trebuiască să te uiţi la ecran mereu. Are o cameră foto de 2 megapixeli şi suportă conexiuni HSDPA, dacă vrei să intri pe internet folosind tehnologia 3.5 G.

HTC Touch

Fiindcă americanii beneficiază acum de iPhone, de ce să nu avem şi noi un telefon care nu necesită tastatură. Touch este replica dată de HTC pe piaţa europeană a telefonului lansat de Apple in SUA. Avantajele telefonului lansat de HTC: este mai compact decăt produsul Apple şi nu are limitările iPhone, cum ar fi posibilitatea de a fi folosit intr-o singură reţea, bateria incastrată in carcasa telefonului sau lipsa unui slot pentru card de memorie. Singura problemă a acestui gadget este probabil timpul pe care va trebui să il petreci incercănd să dai de cap tuturor funcţiilor.

Radio FM pentru piscină

Chiar dacă este incă vară şi plin sezon estival, asta nu inseamnă că trebuie să ne petrecem neapărat zilele pe plajă. Pentru cei care doresc să se relaxeze in propria piscină sau cadă şi să rămănă in acelaşi timp informaţi, radioul FM creat special pentru piscină este ideal pentru acest lucru. Fiind realizat din PVC durabil gros de 0,20 mm, cu Blaster Radio nu iţi vei face probleme că va avea aceeaşi soartă ca Titanicul. Radioul este perfect izolat impotriva umidităţii şi ţinut la suprafaţă de patru perne de aer gonflabile.

Hard disk Seagate

Niciodată nu poţi să ai prea mult spaţiu pe hard, de aceea probabil un hard disk Seagate Barracuda cu o capacitate de 250 GB şi buffer de 8 MB nu sună foarte rău. Avănd o interfaţă SATA, viteza de transfer este extrem de mare, astfel că schimbul de informaţie şi citirea se vor face instantaneu, fără prea multe minute de holbat la ecranul care te indeamnă să aştepţi in timp ce jocul tău preferat "Se Incarcă". Ce nu trebuie să uiţi este că la un hard disk mare vei avea nevoie şi de o memorie RAM pe măsură.

×
Subiecte în articol: internet