x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget DOMO reclamă promoţii false prin SMS

DOMO reclamă promoţii false prin SMS

10 Mar 2009   •   00:00

Retailer-ul de electronice şi electrocasnice DOMO, atenţionează clienţii în legătură cu implicarea numelui companiei, în mod abuziv, într-o serie de SMS-uri  false.



Mesajul reclamat este următorul:  "DOMO@ Felicitări! Ai câştigat un TV Panasonic + 2000E! Sună reprezentantul teritorial la numărul (...) şi revendică-ţi premiul!". În cazul în care se sună la numărul respectiv, răspunde un barbat care se pretinde a fi reprezentantul companiei, ceea ce contravine realităţii. Consumatorii care au transmis codul de încărcare al cartelelor au pierdut atât creditul, cât şi presupusele premii.

"Compania luptă împotriva acestui tip de fraudă prin SMS, şi îşi sfătuieşte clienţii să verifice veridicitatea oricărei promoţii, înainte de a-i curs şi să reclame orice tentativă ilicită de falsificare şi informare rău intenţionată, în acest sens. Informăm pe această cale că nu suntem parte a nici unei promoţii organizate împreună cu operatorii de telefonie mobilă. Singurele promoţii în care compania este parte sunt cele semnalizate în magazine sau în materialele promoţionale.", au precizat reprezentanţii retailer-ului.

×
Subiecte în articol: IT