x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Dreamweaver de Romănia

Dreamweaver de Romănia

de Alexandru Radescu    |    20 Dec 2007   •   00:00

Biroul Adobe din Romănia este implicat in dezvoltarea viitoarei versiuni a aplicaţiei Dreamwave, a declarat ieri directorul Adobe Romănia, Alexandru Costin.

Biroul Adobe din Romănia este implicat in dezvoltarea viitoarei versiuni a aplicaţiei Dreamwaver (software folosit de creatorii de pagini web), a declarat ieri directorul Adobe Romănia, Alexandru Costin. "Mai sunt şi alte proiecte in derulare, insă nu sunt toate publice", a adăugat directorul filialei locale. Compania estimează pentru anul viitor o creştere de 30% a vănzărilor atăt in Romănia, căt şi in Bulgaria, ţară care intră in responsabilitatea companiei.

 "Noi mai răspundem şi de Republica Moldova, insă acolo vănzările noastre vor creşte doar dacă vom incheia un contract important cu statul sau cu o mare companie. Anul acesta, vănzările noastre au fost mai mari cu 60% decăt anul trecut", a declarat, directorul de vănzări al Adobe Systems Romănia, Madgalena Neagu.

Adobe Systems şi-a deschis reprezentanţă in Romănia in septembrie 2006 şi avea 32 de angajaţi, totalul personalului urmănd să atingă 110 angajaţi anul viitor. Cele mai văndute produse Adobe atăt in Romănia, căt şi la nivel mondial, sunt aplicaţiile Creative Suite şi Adobe Acrobat 8.

×
Subiecte în articol: IT romania