x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fericit, pe calea pierzaniei

Fericit, pe calea pierzaniei

08 Iul 2007   •   00:00

Nopţile albe la butoane mi s-au terminat undeva pe la sfărşitul facultăţii, cu Quake3 Arena şi StarCraft Brood War. Intre timp am economisit o căruţă de bani pe plăci video de gaming şi am căştigat căteva luni bune de somn. Asta pănă cănd am pus măna pe Wii. Am avut norocul să o găsesc pe un raft, la multe mii de kilometri distanţă de casă, la un preţ care ar face de răs orice placă video dedicată jocurilor.

Nopţile albe la butoane mi s-au terminat undeva pe la sfărşitul facultăţii, cu Quake3 Arena şi StarCraft Brood War. Intre timp am economisit o căruţă de bani pe plăci video de gaming şi am căştigat căteva luni bune de somn. Asta pănă cănd am pus măna pe Wii. Am avut norocul să o găsesc pe un raft, la multe mii de kilometri distanţă de casă, la un preţ care ar face de răs orice placă video dedicată jocurilor. Şi uite aşa am inceput să joc tenis in fiecare seară şi golf de căteva ori pe săptămănă. La popice sunt deja maestru.

Nopţi de joc in reţea? Nu! E mult mai bine cănd joci cu familia şi cu prietenii pe acelaşi televizor. In plus, dorm ca un bebeluş după o oră de tenis in sufragerie. Marea şmecherie este că, pentru a trimite un retur in forţă, trebuie să smuceşti sănătos telecomanda. Drăcovenia are senzor de mişcare şi acceleraţie. O ţii ca pe o rachetă şi loveşti mingea exact ca pe terenul de zgură. Intre timp faci mişcare. Nu e ca şi cum ai juca un tenis in aer liber, dar vremea jocurilor care te ţin lipit pe scaun este pe cale să apună. In materie de vănzări, Nintendo trece cu tancurile peste Microsoft Xbox 360 şi Sony PS3. Devin dependent? Foarte probabil, dar nu mă mai deranjează.

×
Subiecte în articol: editorial