x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Football Manager 2014, dezvăluit

Football Manager 2014, dezvăluit

de Alexandru Radescu    |    14 Aug 2013   •   20:18
Football Manager 2014, dezvăluit

Cu peste 1000 de îmbunătăţiri şi optimizări, faţă de versiunea anterioară, al zecelea joc al seriei Football Manager iese azi în public cu primele informaţii oficiale.

Pe lângă elementele îmbunătăţite de gameplay, FM 2014 vine cu o gamă largă de inovaţii tehnologice. De exemplu, jocul va fi pentru prima dată disponibil şi pentru sistemul de operare Linux, iar producătorii au implementat tehnologia „cloud save“, pentru ca managerii virtuali să îşi poată continua carierele din single player de pe orice computer, de oriunde din lume.

Football Manager 2014 va fi lansat în România pentru PC, Mac şi Linux înainte de Crăciun.

Informaţii detaliate despre noutăţile oferite de FM 2014:


  • Motorul 3D a fost îmbunătăţit masiv, acum include AI optimizat (Artificial Intelligence), iluminare şi animaţii ale jucătorilor de calitate mult mai bună, modele individuale ale jucătorilor şi echipamentului, reacţii realiste la incidentele de pe teren.

    - Producătorii au refăcut complet modulul tactic, cu toate aspectele sale: concept, opţiuni şi implementare. Nu în ultimul rând, AI-ul managerilor rivali a fost îmbunătăţit. Astfel, se vor adapta mai rapid din punct de vedere tactic la situaţia din timpul meciului.
     
  • FM 2014 are un modul îmbunătăţit de transferuri. Cluburile şi managerii au o atitudine mai realistă atunci când vine vorba despre propunerile de transfer. În plus, au fost adăugate mai multe clauze contractuale care există în realitate, cum ar fi posibilitatea de a împrumuta un jucător clubului de la care tocmai a fost transferat, precum şi opţiunea de a plăti o sumă de bani, plus câţiva jucători sub formă de împrumut, în schimbul unui transfer.
     
  • În FM 2014 vor exista interacţiuni îmbunătăţite între jucători, manageri, rivalii acestora şi presă. De exemplu, membrii staff-ului tehnic oferă acum feedback despre performanţele echipei secunde şi ale echipei de tineret. Managerii le pot cere jucătorilor-cheie să discute cu membrii lotului care au moralul scăzut, iar introducerea în joc a unei întâlniri de final de sezon îi permite managerului să îşi informeze echipa despre performanţele de până în acel moment şi despre aşteptările pentru sezonul următor.
     
  •  

     


     

     

    ×
    Subiecte în articol: Football Manager 2014 simulator