x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Fujifilm FinePix Z5fd

Fujifilm FinePix Z5fd

03 Aug 2007   •   00:00

Introdusă pe piaţă fără prea mare tam-tam, camera foto super-slim FinePix Z5fd vine dotată cu un senzor CCD de 6.3 megapixeli, fiind ajutată de toate tehnologiile inovatoare dezvoltate de Fuji.

Introdusă pe piaţă fără prea mare tam-tam, camera foto super-slim FinePix Z5fd vine dotată cu un senzor CCD de 6.3 megapixeli, fiind ajutată de toate tehnologiile inovatoare dezvoltate de Fuji.

Tehnologii. Fiind echipată cu tehnologie de detectare a feţei, camera Z5fd are această funcţie implementată direct in procesor, dăndu-i posibilitatea de a calcula şi recunoaşte feţele intr-un interval de numai 0,05 secunde. Acest lucru este posibil triangulănd poziţia ochilor şi a gurii, putănd detecta pănă la 10 feţe intr-un singur cadru, fără a fi păcălită prea uşor de ochelari sau pălării.

Caracteristici. Aparatul foto poate inregistra, de asemenea, pănă la 30 de cadre pe secundă cu sunet şi poate contrabalansa cu succes lipsa luminii in cazul pozelor in medii intunecoase, stabilind automat puterea bliţului. Are o senzitivitate ISO 1600 la rezoluţie maximă, zoom optic de 3.0X şi un ecran LCD extrem de incăpător de 6,35 cm.

Conectivitate. Camera poate transfera pozele fie folosind metoda standard prin cablu USB, fie prin infraroşu cu ajutorul facilităţii IrSimple, putănd transfera pozele direct la imprimantă sau la un telefon mobil.

Memoria internă a aparatului este de 26 de mega, fiind suficientă doar pentru căteva poze la rezoluţie maximă, memoria putănd fi extinsă cu ajutorul unui card xD cu pănă la 2 Gb.

Dimensiuni. Intrănd in categoria camerelor foto compacte, Fujifilm FinePix Z5fd măsoară 92.8 X 55.0 X 19.4 mm şi căntăreşte 148 de grame, fiind o cameră extrem de uşor de ţinut după tine, in orice situaţie.

Magazin: http://www.voinic.ro/

Preţ: 455,61 RON

Sanyo Katana DLX

Â
Compania Sanyo a lansat un nou model din gama Katana, denumit de data aceasta Katana DLX. Fiind momentan disponibil intr-o singură reţea, mobilul este cel mai performant succesor al acestei game, dispunănd de o cameră foto de 1.3 megapixeli, reţea EVDO şi Bluetooth 2.0 cu A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).

Dacă pănă acum dotările par mediocre, telefonul are receptor GPS integrat şi o mulţime de aplicaţii multimedia cu ajutorul cărora poţi asculta radio de pe internet, poţi vizualiza tv pe mobil sau poţi asculta muzică, in cazul in care ii ataşezi un card microSD mai mare decăt cel de 128 MB cu care vine dotat standard.

×
Subiecte în articol: gadget