x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Gadgeturi USB

Gadgeturi USB

09 Iun 2007   •   00:00

Producătorii de gadgeturi au găsit o mulţime de intrebuinţări trăsnite banalului port USB din dotarea computerelor

Producătorii de gadgeturi au găsit o mulţime de intrebuinţări trăsnite banalului port USB din dotarea computerelor

Aromatizator de cameră prin USB

Acest dispozitiv pare perfect pentru momentele acelea cănd ai in faţa ochilor celebrul ecran albastru de eroare şi vrei ceva care să te relaxeze. Aromatizatorul de cameră se conectează la computer prin USB şi are forma unui ghiveci cu cactus, culoarea ghiveciului schimbăndu-se intermitent. Şi dacă nu vrei să ţii tot timpul computerul deschis, aromatizatorul se poate alimenta şi de la priză.

Preţ: 59 RON

Taxă transport: tarife Fancurier

Modalităţi de plată: ramburs, plată online cu cardul

www.gadgetbox.ro

Plită USB pentru o cafea caldă

Ce face un pasionat de calculatoare care este şi un inrăit consumator de cafea? Simplu! Inventează plita USB pentru menţinerea temperaturii cafelei. Acest gadget păstrează lichidele calde la o temperatură de 50-60 grade, oferind in acelaşi timp şi patru porturi USB pentru a conecta diferite alte device-uri. Nu necesită instalare de drivere sau software adiţional, avănd un comutator ce activează funcţia de plug&play a sistemului de operare. Tot ce trebuie să faci pentru a avea o cafea caldă toată ziua este să conectezi dispozitivul la computerul personal.

Preţ: 48 RON

Taxă transport: 12 RON sau gratuit, dacă valoarea comenzii depăşeşte 100 RON

Modalităţi de plată: prin poştă, plată online cu cardul, cash la livrare, transfer bancar

www.fungift.ro

Â

Maşinuţă teleghidată pentru copii mici şi mari

Cei mari mai dau uneori in mintea copiilor, mai ales cănd vine vorba despre jucării mai sofisticate, şi dacă au şi o telecomandă, meniul e complet! Acest stunt car indeplineşte toate condiţiile necesare pentru a satisface atăt gusturile copiilor exigenţi, căt şi pentru a-i amuza pe cei mai inaintaţi in vărstă: poate fi comandată de la distanţă, iar modul in care este construită ii permite să facă tot felul de acrobaţii. Numai imaginaţie să aveţi!

Preţ: 59,95 RON

Taxă transport: curierat rapid: 17 RON, poştă: 12 RON

Modalităţi de plată: ordin de plată, plată numerar

www.spot.ro

LaCie D2 Quadra Hard Drive

LaCie D2 este un hard disk extern de mare capacitate - cea mai mică versiune a lui avănd "doar" 320 Gb. Dacă ai nevoie de şi mai mult spaţiu şi iţi permiţi să cheltuieşti peste 2.500 RON, te alegi cu 2 terabytes, unde cu siguranţă o să ai loc să iţi pui toate filmele şi muzica adunate de-a lungul vieţii. Părerea mea este că 500 Gb sunt suficienţi la realizarea unui back-up pentru majoritatea utilizatorilot. Ai patru posibilităţi să te conectezi la D2: prin eSata, FireWire 400, FireWire 800 şi USB. Totuşi să nu te găndeşti că o să il cari după tine, deoarece greutatea sa de 1,5 kg o intrece pe cea a unor laptopuri.

Preţ: 942,38 RON

Taxă transport: 18 RON sau

gratuit, dacă valoarea comenzii depăşeşte 500 RON

Modalităţi de plată: numerar la sediul firmei, card bancar, ordin de plată, ramburs

www.mediadot.ro

×
Subiecte în articol: internet plata