x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Găzduire de la Vodafone: myDomain

Găzduire de la Vodafone: myDomain

de Alexandru Radescu    |    17 Iun 2010   •   00:00

Vodafone România a lansat myDomain, noul serviciu de hosting pentru companii si persoane fizice. myDomain oferă un nume de domeniu, la alegere (.ro, .com, biz, .eu, org, .mobi), precum şi găzduirea acestuia.

În functie de pachetul ales, clienţii pot beneficia de 10 până la 100 de conturi de email pe domeniul înregistrat, fiecare cu spaţiu de 3 GB, precum şi de spaţiu pentru găzduirea site-ului de la 3 GB până la „spaţiu nelimitat". De asemenea, utilizatorii au la dispoziţie o suită de aplicaţii pentru administrarea paginii şi pentru dezvoltarea unor componente ale site-ului precum baze de date, forum, blog.


Utilizatorii existenţi ai serviciilor de găzduire Vodafone vor fi migraţi pe noua platformă myDomain. Până la 1 august 2010, aceştia vor beneficia, la vechile tarife, de noile servicii myDomain (spaţiu de găzduire extins de la 10 MB la 3 GB şi un spaţiu al căsuţelor de email de la 5 MB la 3 GB). După aceasta dată, utilizatorii operatorului vor avea posibilitatea să opteze pentru unul din noile pachete myDomain.


Oferta Vodafone myDomain cuprinde 4 pachete: myDomain Start, la 3,99 euro/lună; Extra, la 7,99 euro/ luna; Pro, la 11,99 euro/luna; Hosting Business, la 17,99 euro/lună.


×
Subiecte în articol: redactie