x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Grafică superioară

Grafică superioară

22 Mai 2007   •   00:00

NVIDIA a extins seria a opta de plăci video cu trei modele compatibile Direct X10, GeForce GeForce 8600 GTS, GeForce 8600 GT şi GeForce 8500 GT. Unităţile de procesare grafică (GPU) sunt adaptate pentru jocuri de inaltă rezoluţie, grafică pentru Microsoft Windows Vista şi redare HD DVD şi Blu-Ray.

Toate cele trei modele beneficiază de tehnologia PureVideo HD din generaţia a doua, care măreşte activitatea de procesare video a motorului din unităţile de procesare grafică GeForce 8500 şi GeForce 8600, pentru a oferi cea mai bună redare a filmelor HD DVD şi Blu-ray pe PC. Motorul programabil de procesare video preia toată activitatea de decodare video de inaltă definiţie H.264 HD şi eliberează in acest fel procesorul, permiţăndu-i să indeplinească mai multe task-uri simultan, fără să ii incetinească viteza de lucru. Se reduce astfel in mod semnificativ consumul de energie, căldura şi zgomotul.

CARACTERISTICI

Plăcile video GeForce 8500 GT se adresează atăt gamer-ilor de ocazie, căt şi utilizatorilor obişnuiţi, făcănd posibilă redarea video HD şi niveluri de realism grafic fără precedent.

Unităţile de procesare grafică GeForce din seria a opta includ toate cerinţele hardware definite de specificaţiile Microsoft Direct3D 10, cu suport complet pentru setul de instrucţiuni unified shader DirectX 10 şi pentru specificaţiile tehnice ale Shader Model 4. In plus, fiecare unitate de procesare grafică GeForce din seria a 8-a inglobează motor NVIDIA Lumenex, pentru calitate superioară a imaginii, şi tehnologia NVIDIA Quantum Effects, pentru simularea şi redarea de efecte vizuale extraordinare in jocuri.

×
Subiecte în articol: gadget geforce grafică