x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget “Halo”, cel mai popular joc video

“Halo”, cel mai popular joc video

04 Ian 2010   •   00:00
“Halo”, cel mai popular joc video

"Halo" s-a situat pe primul loc într-un top al primelor 50 de jocuri ale tuturor timpurilor, compilat de Guiness World Records Gamer's Edition.



Realizat pe baza voturilor exprimate de internauţi pe site-ul Guinness World Records Gamer's Edition, în clasamentul celor mai populare jocuri video se mai află "Legend of Zelda", "Call of Duty", "Guitar Hero", "Super Mario Brothers" sau "World of Warcraft".

Potrivit PR Newswire.com, Gamer's Edition 2010 include interviuri cu personaje cheie ale industriei internaţionale de jocuri video, precum şi informaţii referitoare la jocuri clasice de tip "arcade", dar şi la noile evoluţii tehnologice de natură să schimbe viitorul jocurilor video.

Volumul include peste 600 de recorduri internaţionale în domeniul jocurilor video. Astfel, jocul cu cele mai mari vânzări din toate timpurile a fost seria "Super Mario Bros" (peste 201 milioane de copii vândute), în timp ce jocul de tip "arcade" cu cele mai mari încasări din toate timpurile este "NBA Jam" (peste un miliard de dolari în primul an de la lansare).

×
Subiecte în articol: redactie