x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget HTC, de la Dorinţă la Senzaţie.

HTC, de la Dorinţă la Senzaţie.

de Alexandru Radescu    |    16 Iun 2011   •   15:11
HTC, de la Dorinţă la Senzaţie.

Desire HD nu mai este cel mai performant model al taiwanezilor pe piata locala. In exclusivitate la Vodafone, pentru o vreme, HTC Sensation va incerca sa se impuna in batalia comerciala cu “eternul' iPhone, cu alte modele bazate pe Android de la Samsung, LG, Sony Ericsson sau cu "batranul" Symbian de la Nokia.

Smartphone-ul Sensation este echipat cu sistemul de operare Android v2.3 (Gingerbread), are un procesor Snapdragon la 1.2 GHz dual-core, camera foto de 8MP, cu posibilitatea de a filma HD la 1080p (30fps).

Terminalul functioneaza in retea HSDPA la 7.2Mbps, are un ecran de 4.3 inci cu o rezolutie 540 x 960 pixeli. Capacitatea internt de stocare este de 1GB, in pachet fiind inclus un card microSD de 8GB. De asememea, interfata HTC Sense, a ajuns la versiunea 3.0: ecranul principal se transforma intr-o fereastra catre cele mai importante informatii si continut.

Clientii Vodafone pot achizitiona noul HTC Sensation la preturi pornind de la 139 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de 2 ani.

Potrivit oficialilor Vodafone Romania, smartphoneurile au depasit 25% din totalul terminalelor vandute de la inceputul anului.

×