x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Încă o întârziere pentru licenţele tv digital

Încă o întârziere pentru licenţele tv digital

de Alexandru Radescu    |    05 Aug 2010   •   00:00

Termenul de depunere a ofertelor pentru acordarea primelor două multiplexuri de televiziune digitală terestră a fost prelungit cu două săptămâni, mutându-se de pe 31 august pe 17 septembrie.

Autoritatea pentru Reglementare în Comunicaţii a prelungit termenul de depunere a ofertelor la cererea mai multor companii, dintre cele care au achiziţionat caietul de sarcini. Motivul este acela de "a putea fundamenta mai bine ofertele".

În perioada 2-9 iulie, şapte companii au cumpărat caietele de sarcini puse în vânzare de ANCOM pentru derularea procedurilor de selecţie comparativă de acordare a licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru: SC RCS & RDS SA, SC Romtelecom SA, TDF S.A.S., Societatea Naţională de Radiocomunicaţii SA, Media Sat SRL, Österreichische Rundfunksender GmbH & Co KG (ORS) şi General Satellite Sofia. Dintre acestea, RCS & RDS şi General Satellite Sofia nu au cerut prelungirea termenului, după cum ne-au precizat reprezentanţii ANCOM.

Prelungirea termenului de depunere a ofertelor actualizează totodată şi graficul de desfăşurare a procedurilor prevăzut în caietele de sarcini. Potrivit noului grafic, stabilirea câştigătorilor va avea loc la data de 18 octombrie 2010 pentru primul multiplex şi la data de 28 octombrie pentru cel de-al doilea.

×
Subiecte în articol: IT