x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    20 Aug 2007   •   00:00
INTERVENŢII. Pe Wikipedia, cea mai populară enciclopedie online, au fost descoperite contribuţii provenind de pe calculatoarele CIA, ale Vaticanului şi chiar ale ONU. Cu ajutorul programului unui hacker american, care depistează originea acestui tip de intervenţii, s-a ajuns la concluzia că de pe computerele CIA au fost făcute peste 300 de editări pe marginea unor subiecte precum preşedintele Iranului, forţele navale argentiniene sau arsenalul nuclear al Chinei.


INTERDICŢIE. Un clip video filmat la bordul portavionului Ronald Reagan a fost indepărtat de pe YouTube de marina americană, intrucăt acesta arăta cum unii marinari foloseau in mod inadecvat echipamentele de siguranţă din dotare. Clipul, realizat in jurul ideii că femeile pot indeplini aceleaşi sarcini ca bărbaţii la bordul portavionului, conţinea căteva imagini prezentănd intrarea in zona instalaţiilor nucleare ale navei, dar şi un marinar dansănd in timp ce purta un costum impotriva radiaţiilor.


EXTINDERE.
Grupul britanic Vodafone vrea să acorde contracte in valoare de 1,8 miliarde de dolari pentru extinderea reţelei operate in India. Potrivit cotidianului local Economic Times, acordurile vor fi semnate cu Nokia, Siemens Networks, Ericsson şi Motorola, acestea urmănd să fie discutate in cursul lunii următoare. India este piaţa cu cel mai rapid ritm de creştere la nivel mondial.

×
Subiecte în articol: IT