x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    22 Aug 2007   •   00:00
LICITAŢII. Contractele incheiate in 2007 prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice au totalizat 7,148 miliarde lei, potrivit Autorităţii Naţionale pentru Reglementare in Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, fiind publicate de la 1 ianuarie 2007 106.134 de anunţuri şi invitaţii de participare aferente procedurilor de achiziţii publice.


PLĂŢI. Facturile pentru serviciile Cosmote Romănia pot fi plătite la cele 1.100 de bancomate ale BRD Groupe Societe Generale, fără comision şi fără vreun angajament anterior cu banca, ca urmare a unui acord intre cele două părţi. In prezent, aproximativ 12% dintre facturile de telefonie sunt achitate electronic, inclusiv prin ATM, insă procentul este aşteptat să ajungă la 15% pănă la sfărşitul anului.


OPŢIUNE. Formatul HD-DVD a fost ales de societăţile americane de cinema Paramount Pictures şi DreamWorks drept suport al viitoarelor producţii, in detrimentul rivalului Blu-ray. HD-DVD este dezvoltat de japonezii de la NEC impreună cu Toshiba şi are susţinerea Microsoft, iar Blu-ray-ul este al celor de la Sony, susţinuţi de Matsushita şi Sharp.

×
Subiecte în articol: IT