x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Alexandru Radescu    |    08 Dec 2007   •   00:00
ACCESORII. Nokia a lansat două seturi de căşti: WH-700 şi WH-600. Cele două modele sunt compatibile cu numeroase dispozitive datorită adaptorului pentru conectori standard de 3,5 mm. Comutarea intre apeluri şi muzică este destul de facilă: in momentul primirii unui apel, muzica se opreşte şi porneşte automat o dată cu terminarea apelului.


PROIECTOR. Epson a lansat proiectorul home cinema EMP-TW680, un model HD ready. Inglobează o rezoluţie nativă de 16:9 pentru filme, rata de contrast este de 10.000:1, iar luminozitatea este de 1.600 ANSI lumeni. Nu mai este necesară o cameră mare pentru o vizionare pe ecran mare, deoarece modelul proiectează un ecran de 60 de inci de la 1,8 metri distanţă. Lentilele pot fi ajustate 100% in sus şi in jos, căt şi 50% la stănga şi la dreapta. Se poate conecta la o gamă variată de surse, folosind HDMI versiunea 1.2, video, YUV S-Video, RGB şi SCART.


ACORD. Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei a semnat un acord cu Banca de Export-Import a Romăniei pentru sprijinirea companiilor sau autorităţilor locale care doresc să acceseze fonduri structurale destinate proiectelor IT&C. Deţinătorii unui proiect considerat eligibil de MCTI pot solicita Eximbank Romănia o finanţare pentru contribuţie proprie sau o garanţie pentru un credit obţinut in acest scop de la o altă bancă comercială.


WI-FI ŞI TOUCHSCREEN.
Sony Ericsson a adus şi in Romănia modelul W960i, care funcţionează in reţea UMTS şi beneficiază de tehnologie touchscreen. Ecranul are 2,6 inci, iar rezoluţia camerei este de 3,2 MP. Terminalul prezintă conectivitate Wi-Fi şi sistem de operare Symbian 9.1. Nu are card de memorie, dar capacitatea deÂ

×
Subiecte în articol: IT